Кіностудія Довженка зняла “голлівудське кіно” про аварію на ЧАЕС

Поділитися

lostcity686_366Кіностудія Олександра Довженка зняла стрічку про аварію на Чорнобильській АЕС та паралельні світи. Бюджет фантастичного трилеру під назвою “Загублене місто” склав шість мільйонів гривень, передає УНН.

За словами творців стрічки, фантастичний трилер українського виробництва на великих екранах має стати “гідним конкурентом” голлівудським блокбастерам.

За сюжетом, у результаті невдалого експерименту відбувається техногенна катастрофа. У зоні відчуження з’являються лише мародери, звичайні люди в цій місцевості дивним чином зникають. Головні герої картини – мрійливий мародер, засуджений суспільством науковець та жінка, що втратила сім’ю – опиняються у незвичайному місті із власними законами. Відтепер їхнє завдання – вижити у цьому паралельному світі.

Зйомки стрічки проходили поблизу Чорнобильської зони у місті Славутич та на закинутих промислових зонах і шахтах Західної України. Головні ролі виконали народний артист України Сергій Романюк, радіоведучий Андрій Джеджула та актор Дмитро Лінартович, відомий за стрічкою “Той, хто пройшов крізь вогонь”. Режисером виступив Віталій Потрух. На широкі екрани стрічка має вийти 1 жовтня.

Найрезультативніший воротар у футболі забив 131-й гол

Слон в Таїланді вбив погонича і втік в джунглі з групою туристів на спині