Коли з облдержадміністрації виженуть чиновників і почнуть ефективно використовувати приміщення?

Поділитися

tanokПід час Помаранчевої революції і Революції Гідності представники влади на Тернопільщині кілька місяців навіть не ходили на роботу. І від того гірше в області жити не стало. Сьогодні вже другий голова Тернопільської ОДА після трагічних подій на Майдані, а ситуація на Тернопіллі щодень гірше. У краян виникає логічне питання: для чого нам годувати таку кількатисячну армію чиновників, оплачувати комунпослуги восьмиповерхового приміщення, якщо чинуші не приносять жодної користі?!

Інтелігенція краю, вважає, що краще в приміщенні облдержадміністрації зробити музей тоталітаризму.

Представники бізнесу переконані, що там був би унікальний ринок з кафешками. Уявіть собі: у кабінеті голови ОДА Степана Барна продавали б елітний одяг, а у приймальні – якісну каву, у начальників управлінь – ковбасні вироби. В кабінетах управлінців спорту можна було б зробити зали для спорту.

Звичайно, чимало краян не готові сприймати ці зміни. Проте, хочемо ми цього чи ні, але ситуація кардинально зміниться вже найближчим часом.

Наприклад, бережанець Юра Юськів використав площадку Тернопільської облдержадміністрації для зального танцю, який сподобався тисячам краян.

Чи зміг би такий танець втяти директор департаменту культури, релігій та національностей Тернопільської ОДА Григорій Шергей? ))

Хлопчик продірявив картину вартістю 1,5 млн доларів

У найбільшій соціальній спільноті міста “Від Тарнополя до Тернополя” не можна критикувати мера Надала