Міністр освіти Квіт каже неправду?

Поділитися

11351293_441325906050161_857565722863830344_nДаруйте, але Квіт нагло бреше.
Наше звільнення базується на положеннях Статуту університету 2014 року . На сьогодні чинним є Статут, прийнятий у березні 2015 року, який відповідає положенням нового Закону України “Про вищу освіту”, затвердженний в установленному порядку Вченою радою університету, МОНУ, органами юстиції.
Саме цей Статут Квіт незаконно намагався скасувати своїм наказом, який у свою чергу визнав незаконним Солом’янський суд.
Зараз Квіт разом зі своїм поплічником іудою Харченком “добивають” наш законний Статут, а разом з ним і весь університет в Київському окружному суді.
Не вийде. За нами Закон і правда.
Я не маю таких потужних інформаційних можливостей як міністр, я простий професор, але хоча б через соц. мережі буду інформувати Вас про беззаконня, які чинить, на мою думку, найбездарніший за всю історію Незалежної України міністр освіти.
Далі буде)

Yaroslav Kozachok

***

Зараз в НАУ трохи шумно) Просто хочу, щоб мої друзі були в курсі, що відбувається.
Проректор пише, що скоро прийде кінець “могилянській диктатурі”, міністр мудак, а йому в коментах пишуть, що “не дадуть в обіду сім’ю” (хаха, одну вже не дали). Я не берусь судити методи, які МОН зараз застосовує, і не знаю що буде далі. Але ось дещо про НАУ:

1. Останній ремонт, якісь проекти (англомовне навчання) і взагалі бодай щось у НАУ відбувалось ще за Бабака (це був такий ректор дуже давно)
2. Територія НАУ розпродається по шматочках під забудови. При цьому розвалюється спорткомплкс вже зовсім, корпуси виглядають жахливо.
3. В НАУ є слоган “Освіта, що випереджає час”. Так от студенти переробили його під “Корупція, що випереджає час”. Це зовсім не дарма. В НАУ реально можна платити майже за все. Є студенти, які дивуються для чого ходити на пари) Є кафедри де нема корупції майже, але там на 3 закривають просто так. У будь-якому випадку вчитися в НАУ необов’язково. До речі, навіть в автошколі з усіх збирали гроші на взятку за екзамен в ДАІ.
4. Наука в НАУ на останньому місці. Найбільше студентське наукове досягнення університету – екзоскелет з легоконструктора))) інші точно є, але у нас більше цінують КВН і аеробіку, ніж науку.
5. Голова Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів – не студент і не аспірант, і він там голова дуже багато років. Не можу зараз привести фактів, що тут поганого, але прикольно все одно)
6. Студентське самоврядування повністю під адміністрацією. Вони все повинні узгоджувати, без цього не можна просто) Спитала навіщо, то мені сказали, що ще ж 2 роки тут вчитися, не хочеться проблем. Яких проблем?)))
7. Сподіваюсь колишній перший проректор Луцький ходить з охороною і всім мило посміхається. Це він, до речі, продає землю) тому і посміхається)
8. Студенти взагалі перелякані. Революція гідності? Шо? нє, нє слишал. Вони не хочуть себе захищати, бо їх всіх вигонять. Бо вони чули, що групу, що поскаржилась на викладача, всю вигнали. Невідомо яку групу, коли, але точно вигнали))) Пересічний студент НАУ – це той, що робить те, що йому кажуть і постійно ниє, який у нього поганий вуз. Той, що терпить погане викладання, терпить, що на англомовному проекті мало англійської мови, терпить, що хтось вчиться, а комусь чогось просто ставлять 5 вкінці. А чого терпить? правильно) бо вигонять)
9. НАУ – це ВУЗ безпросвітного хамства. В аспірантурі на тебе глянуть з-під лоба, рявкнуть “Я занята!” і будуть далі говорити по мобілці) А якщо ти щось спитаєш, то на тебе кричатимуть ще хвилин 15. Відділ кадрів так само. Мене довели до істерики там одного разу, в буквальному розумінні, коли я принесла документи оформлюватись на роботу в приймальну комісію) таке) В НАУ хамство майже всюди, особливо коли ти студент. Коли ти викладач хамства трохи менше, еле зовсім трохи.
10. В НАУ під забором стоїть гендель, який живиться електрикою від одного з корпусів НАУ) Це коли навколо зносять незаконні МАФи. В НАУ стоїть кафе, яке не має касового апарату, книги відгуків і взагалі ніяких документів.
11. Ходять чутки, що аеродинамічну трубу, унікальну у своєму роді, здадуть на металолом. В авіаційному вузі. Аеродинамічну трубу. Студенти ниють про це в пабліках в вк і все на тому.

Найцікавіше в історії з НАУ те, що всі пункти вище нікого не обходять, студентам пофіг, вони просто ходять і ниють про це все. Є пабліки в ВК, де постять всіляку фігню, але запостити про мітинг проти незаконної забудови стадіону НАУ, наприклад, просто так неможна. Це ж адміністрації не сподобається, мабуть, “тут не все так просто” – це цитата) Студенти щиро образились, коли я сказала їм, що якщо у них відберуть стадіон, то це їх вина. Бо вони нічого зробити не можуть, бо їх (да-да!) виженуть.

Я додам сюди кілька фото, які просто передають атмосферу, тільки трошки передають, бо я не маю зараз фото облізших стін і кабінету ректора, і фото годинника охоронця першого проректора Луцького)

Післямова)
Я люблю НАУ. Чесно. Це мій дім. Я там вчилась, а тепер в аспірантурі. Тут найкращі викладачі, найрозумніші, найдобріші, найгарніші) У мене найкраща у світі кафедра. Я пішла з “нормальної” роботи, щоб мати більше часу в НАУ. Я ловлю кайф, коли проводжу пари. Я дуже люблю студентів, дуже. Я вірю, що все може бути не так, як зараз. Просто зараз всі зневірились, ніхто не хоче працювати. Викладачі і студенти здебільшого опустили руки і здались. Студенти взагалі, на жаль, недооцінюють себе. А викладачі, на жаль, недооцінюють їх. І всі забули, як круто може все бути, якщо зробити зусилля і вилізти з болота.

Kseniia Semenova-Shelevytska

“Нова тернопільська газета” поширила надалівську брехню про борги Ландяка

Вісті десятого рейду групи «Схід та Захід єдині»: гостини у тернопільських хлопців