Россия рухнет до 100 рублей за доллар

Поділитися

Керівник групи “Ріком” Владислав Жуковський в ефірі російського телеканалу РБК спрогнозував важку економічну ситуацію в Росії у найближчі кілька років. Не готовий ведучий до такої відвертої нищівної критики дій влади, катастрофічного спаду економіки, що спромігся лише пожартувати, що чорний квадрат Малевича мав би намалювати Владислав Жуковський.

Фінансовий аналітик розповів про дно, яке бачить він в падінні Росії, і як воно відрізняється від офіційної оцінки влади.

Із 12 секторів економіки – 8 знаходяться в стані кризи. У 12 із 16 галузей обробної промисловості великий спад. Із них у 6 галузях спад становить понад 20%. Це особливо стосується машинобудування. Інвестиції в Росії впали на 6%, споживання населенням кінцевого продукту на 9%. “Криза в Росію прийшла на 2-3 а той усі 5 років у кращому випадку”,- вважає Владислав Жуковський.

Криза російської економіки системна. Спостерігається дефолт ресурсно-сировинної системи економіки без розвитку високих технологій. “Нафтогазовий Титанік” тоне.

“Онкологію лікують гірчичниками і зігріванням п’яток”,- сумно пожартував експерт.

Самое главное в России начнется в октябре и быстро закончится в декабре

СБУ та прикордонники не пустили в Україну російського співака Стаса П’єху