СБУ та прикордонники не пустили в Україну російського співака Стаса П’єху

Поділитися

229829_1За рекомендацією Одеської ОДА, СБУ та Прикордонна служба України відмовили у в’їзді на територію країни російському артисту Стасу П’єсі через його підтримку окупації Криму. Про це  повідомляє прес-служба Одеської ОДА.

“Україна вітає приїзд порядних російських артистів, музикантів, туристів, інвесторів, але всім тим, хто підтримує окупаційний режим – в’їзд на нашу територію закритий”, – сказано у повідомленні.

Нагадаємо, раніше в Одесі скасували концерт Тіматі.

Голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі заявив, що він вважає неприйнятними гастролі в Одесі російського виконавця Тіматі через його антиукраїнські погляди. При цьому він зауважив, що вітає російських туристів у Одесі, а також підтримує таких виконавців як ДДТ, А.Макаревич, Земфіра, БГ. Він додав, що “радитиме прикордонній службі не впускати до України прибічників Путіна”.

Міністерство культури України 8 серпня оприлюднило список іноземних громадян, за погодженням із Службою безпеки України, які визнані загрозливими для безпеки країни. У відомстві зазначили, що список з 14 прізвищ може розширитися, залежно від звернень силовиків у Міністерство культури.

Россия рухнет до 100 рублей за доллар

Тернопільського злочинця екстрадували в Україну з Німеччини