Серед мажоритарників насильне об’єднання партій не пройде

Поділитися

Влада розуміє, що її популярність в українському суспільстві стрімко зменшується. Саме цим і можна пояснити бажання до об’єднання таких політичних сил, як – «Солідарність», «Удар», «Народний фронт». Втім таке рішення не може прийматися одноосібно лише лідерами партій.

Таку думку народний депутат України Олег Мусій висловив сьогодні, 25 серпня, в ефірі парламентського телеканалу «Рада».

«Народ має великі претензій до цих сил, тому вони так гуртуються, – заявив Олег Мусій. – Для мене не прийнятне об’єднання з такою деструктивною силою як «Народний фронт». Тим більше, коли йдуть торги за перебування на посадах Прем’єра, урядовців. Якщо такі об’єднавчі процеси матимуть місце, я однозначно буду виходити з «Блоку Петра Порошенка»».

Також Олег Мусій звернув увагу на те, що рішення про об’єднання приймають Президент, Прем’єр і Голова ВРУ.

«Але у нас парламентсько-президентська республіка, а не пряме президентське чи урядове правління. І в цьому питанні своє вагоме слово мають сказати народні депутати. Ми не повинні бути просто поставлені до відома, що хтось зверху вирішив нас об’єднати. Думаю, депутати – самодостатні люди. Особливо мажоритарники, які пройшли горнило передвиборчої боротьби, і насильне об’єднання для них не пройде. Інакше ймовірний розкол у великих фракціях», – резюмував Олег Мусій.

Офіційна заява всеукраїнського об’єднання “Автомайдан”

Запрошуємо активних тернополян приєднуватися