Шкідливі звички – шлях у безодню

Поділитися

DSC03973Співробітники Зборівського районного підрозділу Тернопільського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтС України в Тернопільській області спільно із працівниками Зборівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді організували інформативно-просвітницький профілактичний захід, на тему: «Шкідливі звички – шлях у безодню!».
Спеціалістами Зборівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Оксаною Футорською, Оленою Клапач та старшим інспектором Зборівського районного підрозділу Тернопільського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції Тетяною Сенів, з метою популяризації здорового способу життя, проведено профілактичну лекцію про згубний вплив на організм людини алкоголю, тютюну та наркотиків.
Працівники центру, під час проведення діалогу із засудженими, роз’яснювали вплив шкідливих звичок на розумовий та фізичний розвиток людини, спонукали слухачів до самостійного й усвідомленого вибору життєвої позиції.
DSC03969На завершення зустрічі – всім присутнім було роздано буклети з порадами по даній тематиці.
Ініціатори зустрічі сподіваються, що після проведеного заходу засуджені зможуть переглянути своє сьогоденне життя та зробити висновки на майбутнє.
Прес-служба
управління ДПтС України в Тернопільській

За європейською практикою в Тернополі термомодернізують будинки

На Тернопільщині не має поганих доріг?