Тернопільський бізнесмен готовий платити захисникам Вітчизни зарплатню

Поділитися

1Тернопільський підприємець Володимир Бліхар закликає добровольців краю іти на захист Батьківщини і поповнювати лави Збройних Сил та інших військових формувань України за призовом по мобілізації. За це його компанія VIKNAROFF готова платити не менше 5 тисяч гривень зарплатні кожному.У Тернополі, обласний військовий комісаріат спільно із місцевим підприємцем Володимиром Бліхарем започаткували соціальний проект «Захистимо Україну разом». Компанія бізнесмена VIKNAROFF готова підтримати фінансово патріотів, котрі прагнуть захищати країну у лавах Збройних Сил України. Для кожного захисника Вітчизни підприємець гарантує працевлаштування під час та після служби, разову допомогу у розмірі 20 тис. гривень, матеріальну допомогу до 100 тис. гривень для реабілітації та не менше 5 тис. гривень заробітної плати.

– Ми є громадянами нашої держави і розуміємо, що Україну потрібно захищати. Наша компанія виступає з ініціативою і закликає підприємців краю взяти шефство над кожним військовослужбовцем області, який зараз захищає Вітчизну. Ми готові взяти до себе 10 добровольців, оформити їх на роботу і дати належну зарплатню. Якщо кожен підприємець допоможе бодай одному воїнові, то це буде величезна заслуга бізнесу перед захисниками України, – каже Володимир Бліхар.

Бізнесмен також сподівається, що цю ініціативу підхоплять і інші підприємства.

– Усі повинні усвідомити, якщо не ми, то ніхто нас не захистить,– наголошує Володимир Бліхар.

У військовому комісаріаті Тернопільської області до креативної ідеї підприємця поставилися схвально.

– Якщо цю ідею компанії VIKNAROFF підтримає бодай половина підприємців, що зареєстровані лише у місті Тернополі, то область повністю виконає план 6-ї хвилі часткової мобілізації, – зазначив військовий комісар Тернопільського облвійськкомату полковник Володимир Катинський.

Василь Лабай

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України

Фото Івана Пшоняка

Як проходив екзамен у Києві колишній помічник нардепа Побера (відео)

Чем онлайн-шопинг лучше обычного?