У Тернополі встановлюють світлодіодні світильники

Поділитися

Енергозберігаючі світлодіодні світильники встановлюють у під’їздах тернопільських будинків. Наразі роботи тривають у будинках на вул. Лесі Українки,11, найближчим часом встановлять також на вул. Лесі Українки,9,14, 19,на вулиці О.Довженка, 1, 3 та вулиці Клима Савури, 5, 7.

Для запобігання крадіжок світильників мешканцями багатоповерхівок світильники встановлюють у важкодоступних місцях високо під дашками, та захищають світильники спеціальними решітками.

  • – Люди є недобросовісні і продовжують красти нові світлодіодні лампочки. Тому ми  робимо усе можливе, що таких крадіжок не було. Зокрема, зараз ми ставимо такі спеціальні решітки, які унеможливлюють крадіжки, – розповів начальник управління ЖКГ Микола Лесів.

Нагадаємо, що підприємства, які обслуговують житловий фонд та прибудинкові території вже не перший рік намагаються замінити звичайні лампи розжарення у тернопільських багатоповерхівках на енергозберігаючі.

У деяких будинках така діяльність є доволі ефективною, та у більшості випадків унаслідок крадіжок світлодіодні світильники  швидко зникають.

Найбільшими противниками Надала у Тернополі виступили бізнесмени-політики, які звикли за минулої влади красти гектарами

Українець Євген Коноплянка забив гол “Барселоні” у Суперкубку УЄФА