Українець Євген Коноплянка забив гол “Барселоні” у Суперкубку УЄФА

Поділитися

konop2Вінгер національної збірної України Євген Коноплянка зрівняв рахунок (4:4) у матчі за Суперкубок УЄФА між “Севільєю” та “Барселоною”, повідомляє кореспондент УНН.

konopНа 81 хвилині нападник “Севільї” Ч.Іммобіле виграв боротьбу у опонента Бартри на шляху до штрафного майданчику “Барселони” і прострілив низом. Першим на м’ячі опинився українець Є.Коноплянка, котрий замкнув простріл італійця перебуваючи на дальній штанзі.
barsa

Таким чином рахунок у матчі 4:4. Раніше голами у поєдинку відзначилися у “Барселони” – дубль Л.Мессі, Рафінья та Л.Суарес, у “Севільї” – Е.Банега, Х.-А.Рейєс, К.Гамейро. Першими гол забили гравці “Севільї” на 3 хвилині. У другому ж таймі рахунок був вже 4-1 на користь “Барселони”.

Відзначимо, що наш співвітчизник з’явився на полі з заміни на 68 хвилині гри.

Нагадаємо, що 40-й матч за Суперкубок УЄФА проходить у грузинському місті Тбілісі.

Є.Коноплянка поповнив склад андалужців цього літнього трансферного вікна, перейшовши, як вільний агент, з “Дніпра”.

Останній гол каталонці забили за 5 хвилин до завершення другого овертайму. Удар Мессі на себе прийняла стінка, потім відбувся рикошет назад до аргентинця, з його ударом Бету впорався, а от з добиванням Педро – ні!! Іспанець виявився спритнішим за інших, і з близької відстані пробив під поперечку воріт тер Штегена! Це 5:4 за 5 хвилин до завершення овертайму і “Севілія”, на жаль, так і не змогла забити у відповідь, хоч шанси мала.










У Тернополі встановлюють світлодіодні світильники

Матчі 1/16 фіналу Кубка України з футболу ФК “Тернопіль” проведе 22 серпня