В зону проведення АТО вирушив зведений загін з Тернопільщини

Поділитися

В День Незалежності України, п’ятнадцятеро працівників ДАІ Тернопільської області відбули на Схід держави для виконання відповідальних завдань. Тернополяни змінять своїх колег з других областей, які в цей час несуть службу в зоні проведення антитерористичної операції.

Традиційно перед відрядженням у обласному Управлінні ДАІ відбувся інструктаж працівників зведеного загону. До правоохоронців звернувся заступник начальника обласного управління внутрішніх справ, підполковник міліції Руслан Балик, який побажав працівникам ДАІ з честю виконувати поставлені завдання і живими та здоровими повернутися додому.

За традицією, священики Тернополя провели богослужіння, освятили службові автомобілі та працівників ДАІ.

Подальші настанови своїм підлеглим надав начальник управління ДАІ в області полковник міліції Андрій Матрифайло, який побажав добросовісного несення служби, завжди надавати допомогу один одному у цей нелегкий для країни час.

Провести правоохоронців у відрядження на Схід України прийшли їх рідні, друзі та колеги. Усі разом вони побажали їм витримки, мужності, удачі і скорого повернення на рідну Тернопільську землю.

“Народний контроль” привітав тернополян з Днем Незалежності України (фоторепортаж)

До “Народного контролю” звернулися мешканці вулиці Петриківської у Тернополі