За шмат гнилої ковбаси

Поділитися

Запроданці псевдогромадської організації «Тернопіль Європейський» привітали зі святом ще одних запроданців – ветеранів тернопільської організації Всеукраїнського Братства ОУН-УПА імені генерала Романа Шухевича – Тараса Чупринки «Лисоня» , які нібито закладали основи української Незалежності. Проте, що це за такі ветерани, які сідають за один стіл з регіоналом?

Зустріч відбулася в приміщенні Управи Братства на вулиці Острозького, куди “сектанти Цимбалюка” завітали із величезним блакитно-жовтим тортом.

От вам і весь патріотизм з принциповістю. Цікаво, чи так оунівці з упівцями пускали в криївки  москалів-енкаведистів з медовими пряниками?

Засідав там і голова ГО «Тернопіль Європейський» Віталій Цимбалюк, депутат Тернопільської міської ради, обраний від Партії регіонів. Син екс-губернатора хоче потрапити у другий тур виборів мера Тернополя. У Тернополі доволі успішно реалізовується комбінація “Кучми-Симоненка”, щоб дозволити Надалу посидіти й другу каденцію.

Що тут ще можна сказати? З сумом можемо лише констатувати, що громадська організація «Тернопіль Європейський» взяла Братство ОУН-УПА «Лисоня» під свою опіку після того, як ветеранське об’єднання під загрозою виселення за непосильні комунальні борги звернулося за захистом до Віталія Цимбалюка – депутата міської ради, на чиєму окрузі знаходиться їхня Управа.
Сумно, сумно, аж за край…

IMG_5322

На чотири будки Надал витратить аж 690 тисяч

“Нива” здобула перемогу, а команда Надала програла 6-0