На Тернопільщині зафіксовані перші зіпсовані білборди з політичною рекламою (фото)

Поділитися

Як повідомили спостерігачі Громадянської мережі ОПОРА в Тернопільській області, невідомі особи зіпсували рекламні матеріали політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»  та  ТОО ВГО «Громадянська позиція».

Зафіксовано випадки псування зовнішньої реклами політичної партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» із зображенням на ньому Ігоря Вонса, як потенційного кандидата від цієї партії. На одному із білбордів, який знаходиться у місті Тернополі при вході у парк «Топільче», невідомі особи зробили незрозумілий напис чорною фарбою.

0 Solidarnist 1

Постраждали також білборди помічника народного депутата України Тараса Юрика та потенційного кандидата на місцевих виборах від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» – Василя Мудла. Пан Мудло зазначив, що цього тижня було розміщено 8 рекламних матеріалів у Зборівському районі Тернопільської області, 2 з них (при в’їзді у м. Зборів зі сторони м. Тернополя та із м. Львова) було пошкоджено – здерта нижня частина матеріалу зовнішньої реклами.

0 MudloV 2

Графічним написом був зіпсований рекламний щит ТОО ВГО «Громадянська позиція», яка має ідентичну назву із політичною партією «Громадянська позиція», розміщений у місті Тернополі при вході до парку «Топільче».

0 GromadPozychiya 3

Варто зазначити, щозгідно з чинним законодавством, псування білбордів згідно ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення можна кваліфікувати як  «Дрібне хуліганство».

 

Ігор Процик тел. 0634546661
прес-секретар Ольга Галушка  тел. 0932380812

Беззаконня в Касперівському ландшафтному заказнику загальнодержавного значення

Сьогодні день народження в коханки мера