Сергій Надал принизив патріотів Тернополя запрошенням ахметівської команди

Поділитися

Такої ганьби від діючої влади ще не переживали справжні патріоти Тернополя. Чинна влада розграбовувала землю в парках, прихватизовувала кращі об’єкти комунальної власності, але ще не торгувала честю нашого міста. Йдеться про те, що донецькому “Шахтарю” Сергій Надал запропонував перебратися до Тернополя.

Під час розмови головного корупціонера Тернопільської міської ради з головним тренером “Шахтаря” Мірчею Луческу, запропоновано перебазуватися до файного міста.

Сергій Надал вірить, що завдяки команді Ріната Ахметова його знову переоберуть на посаду керівника міста. Для цього він готовий команді “Шахтар” створити всі необхідні умови.

Мерцьо обіцяв, що кожен матч буде супроводжуватися аншлагами тупих дегенератів, яким до лампочки поняття патріотизму і власного гонору.

За інформацією каналу “Футбол – 2”, якщо Луческу сподобається якість газону і прийом місцевих уболівальників, він не проти провести тут гру чемпіонату з одеським “Чорноморцем” 3 жовтня.

Раніше головний тренер донецького клубу неодноразово заявляв, що незадоволений справедливою критичною поведінкою уболівальників під час матчів “Шахтаря” у чемпіонаті та Кубку України на “Арені Львів”, де протягом останнього року грає команда. Уболівальники справедливо критикують команду за антиураїнську позицію власника клубу.

СЕРГІЙ НАДАЛ ПІАРИТЬСЯ НА БУДЬ-ЯКІЙ ПОДІЇ. НАВІТЬ БИ АХМЕТОВУ ЗАД ПРИЇХАВ ЦІЛУВАТИ, ЯКБИ ЦЕ ДОПОМОГЛО МЕРОМ ЗНОВУ СТАТИ?!
СЕРГІЙ НАДАЛ ПІАРИТЬСЯ НА БУДЬ-ЯКІЙ ПОДІЇ. НАВІТЬ БИ АХМЕТОВУ ЗАД ПРИЇХАВ ЦІЛУВАТИ, ЯКБИ ЦЕ ДОПОМОГЛО МЕРОМ ЗНОВУ СТАТИ?!

Особливо огидно було тернополянам спостерігати, як 23 вересня Мірчі Луческу вручили коровай біля трапу літака в Тернополі, коли “Шахтар” прибув на матч Кубку України проти ФК “Тернопіль”.

В Україні триває акція справжніх патріотів, які не купляють квитки на ігри Шахтаря. а переказують кошти на потреби АТО українським військовим та волонторем.

“Футбольну команду” із Нігерії затримали в “Борисполі”

Бонусы онлайн казино