Весільні плаття і сукні від дизайнеру Оксана Муха: неперевершений художній смак та майстерність дизайну

Поділитися

Кожна жінка на своєму весіллі хоче бути найчарівнішою та найпривабливішою, почуваючи себе водночас спокійно та впевнено. Таку можливість надають їй чудові весільні сукні, створені під відомим не тільки у нас в Україні, а й далеко за її межами брендом Oksana Mukha.

Невеличкий екскурс в історію

Почалося все з того, що його засновниці не було що вдягнути на своє особисте весілля. Відповідного вбрання в ті важкі часі, а був то період розпаду Радянського Союзу, у нас в країні неможливо було знайти. Тому, за порадою свого майбутнього чоловіка, Оксана, випускниця Львівської Академії Мистецтв і модельєр одягу за фахом, наважилась на рішучий вчинок, і за одну ніч створила шикарне плаття, від якого у всіх перехопило подих – настільки чудовим виявився результат. Це й надихнуло її в подальшому на розвиток сімейного бізнесу, який згодом привів до «Carroussel du Louvre» в Парижі, а потім – і до світового визнання. Зараз бренд Oksana Mukha, під яким випускають весільні плаття і сукні у Львові, визнаний одним з найкращих у світі. Фірма активно співпрацює з кількома сотнями партнерів у різних куточках Земної кулі. Серед них – країни Балтії, Вірменія, Іспанія, Німеччина, Польща, Росія, Франція, Чехія, Японія та багато інших.

У своїй діяльності компанія керується слоганом «Будь благословенна!». Випускаючи найліпший весільний продукт в індустрії моди, вона возвеличує Жінку, яка є першопочатком і натхненницею усього найкращого на Землі, і це їй вдається на сто відсотків, про що свідчать топові вироби колекцій Оксани Мухи.

Весільні плаття і сукні у Львові

Завдяки творчій праці всього колективу, майстерним талановитим рукам його співробітників-фахівців, наявності сучасних виробничих потужностей та високоякісних витратних матеріалів, наші наречені отримують найкраще весільне вбрання у світі. Для усієї продукції бренду притаманне поєднання новітніх модних тенденцій з традиціями різних країн світу, розмаїття форм і фасонів, кольорів та оздоблення.

Весільна колекція включає лінії Crystal, Deluxe, Elegance та Privee. Сукні прямого та приталеного, А-силуету з пишною або спідницею годе, неодмінно довгі, до самого полу, зачаровують пінним мереживом, прозорістю органзи та шифону, ласкавістю шовку та недоторканністю сатину. Гаптування бісером та перлами, оздоблення пайєтками та стразами від Сваровьскі надає їм розкоші та ексклюзиву. Моделі з короткими, три чверті рукавами або ж зовсім без них, з різними лініями декольте – круглими, «човничком», квадратними та трикутними, з корсетами зі шнурівкою на спинці, довгим рядом маленьких ґудзиків-перлин або ж із застібкою-блискавкою, чекають на своїх володарок, щоби підкреслити їхню красу та ніжність. Очей не можна відвести від витонченої вишивки нитками або склярусом, прикрас зі штучних та бутоньєрок з живих квітів, неординарних розписів, зроблених вручну, та авторського принту на атласі або тафті.

Наречена у весільному вбранні від Оксани Мухи має унікальний приголомшливий вигляд. Вона зачаровує цнотою та зваблює водночас, не залишає нікого байдужим та обіцяє своєму обранцеві неповторно-щасливі миттєвості впродовж спільного сімейного життя. Нехай же так і буде!

У Тернополі відкриють фотовиставку “Україна у портретах”

Любителя кукурудзи затримали у Чорткові