Як грішить екс-глава СБУ Наливайченко

Поділитися

Экс-глава СБУ Валентин Наливайченко сегодня борется с офшорами, хотя сам работал на компанию конечный собственник которой спрятался на острове Белиз. Жена Наливайченко получила в подарок квартиру в элитному комплексе, а тестю Наливайченко государство презентовало два земельных участка 2 га и 1,9 га с одним целевым назначением.

Довідка

Колишній голова СБУ Валентин Наливайченко нещодавно розпочав інформаційну кампанію проти президента. Це сталося після того, як Петро Порошенко через парламент його звільнив.

Наливайченко активно коментує інформацію у пресі, яка свідчить про наявність у Порошенка офшорної компанії яка нібито отримує гроші з невідомих джерел та оплачує рахунки його близького оточення. Минулого тижня ми розповідали про цей та інші бізнеси Порошенка. А цього – вирішили придивитись, чи не грішить тим самим і сам колишній голова СБУ.

Ну і звичайно ж, натрапили на багато цікавих історій, що беріг у шафі і сам Валентин Наливайенко, людина з президентськими амбіціями. Розслідування Михайла Ткача.

Програма «СХЕМИ. Корупція в деталях» – телевізійна програма журналістських розслідувань. Спільний проект Радіо Свободи і Першого суспільного телеканалу.

В ефірі щочетверга о 22-00.

naluv

За що сидів Ляшко? (фото, відео)

На посади в митниці розставляють старі кадри