Андрій Рудан просить не скупитись на добре слово для вчителів

Поділитися
IMG_1426Традиційно у першу неділю жовтня усі працівники освіти відзначають своє професійне свято. У цей день вчителі приймають вітання від своїх вихованців, колег, керівництва навчального закладу.

Приємною несподіванкою для вчителів Новиківської та Оприлівецької шкіл став сьогоднішній візит кандидата в Збаразьку районну раду від політичної партії «Добрий самарянин» Андрія Рудана. Пан Андрій зовсім нещодавно влаштував свято для вихованців цих шкіл – організувавши їм поїзду в цирк. Сьогодні ж, окрім теплої зустрічі зі школярами, Андрій Рудан привітав вчителів з їхнім професійним святом та подякував, за те, що виховують у своїх учнях почуття   патріотизму та відданості своїй країні.

«Викладацька діяльність – це важка праця. Наші освітяни не зважаючи на скорочення надбавок до заробітної плати та інші негаразди в освітній галузі – залишаються відданими своїй роботі. Сьогодні їм важливо почути добре слово від учнів, батьків та колишніх випускників. Не скупіться на добре слово для наших вчителів, адже він них залежить – яким буде майбутнє України та хто розвиватиме нашу державу», – зауважив Андрій Рудан.

IMG_1410Не забув пан Андрій і про вчителів-пенсіонерів. Він навідався у село Новики Збаразького району, де проживає пенсіонерка Дарія Кашуба. Жінка 27-років свого життя відала школі.

«Дарія Юріївна вихована не одне покоління Героїв, що сьогодні борються за незалежність нашої країни. Наш приїзд надзвичайно вразив жінку. Вона навіть заплакала за радості, адже не зважаючи на те, що жінка на пенсії – досі чекає привітань з професійним святом», – продовжує кандидата в Збаразьку районну раду від політичної партії «Добрий самарянин».

Додамо, що це не останній візит Андрія Рудана до Новиківської та Оприлівецької шкіл. Поспілкувавшись із педагогічним колективом пан Андрій з’ясував, що школи потребують допомоги зі спортінвентарем та географічними картами. Відтак найближчим часом активісти політичної партії «Добрий самарянин» навідуються у навчальні заклади з подарунками. Також у планах організувати для учнів школи екскурсію Збаразьким замком.

IMG_1420

Грабувати Тернопіль йдуть 18 партій

Голова партії “Добрий Самарянин” Володимир Кравець про шахраїв у владі