Держохоронці вгамували дует хуліганів, які намагалися проникнути до приватного будинку

Поділитися

narychnikiПрацівники Управління Державної служби охорони при УМВС України в Тернопільській області затримали двох невідомих чоловіків, які стукали по вікнах та дверях приватного будинку і намагалися проникнути всередину.
Дана подія трапилася близько десятої години вечора. На пульт централізованого спостереження надійшов тривожний сигнал із охоронюваного приватного будинку. Всього за декілька хвилини за вказаною адресою прибула група затримання Управління ДСО.
Порушниками громадського порядку виявилися 20-ти і 21-річний жителі обласного центру, один з яких, як з’ясувалося пізніше, знаходиться в розшуку за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 185 ККУ.
Перебуваючи у нетверезому стані, молодики проникли на територію приватного будинку, лаялися, стукали по дверях та вікнах будинку і намагалися проникнути досередини.
Завдяки встановленій мобільній тривожній кнопці, господарям будинку вдалось без зволікань викликати на допомогу працівників Державної служи охорони. За лічені хвилини держохоронці тримали у кайданках нічних дебоширів. На питання, навіщо вони хотіли потрапити до чужого будинку і кого там шукали, молодики губилися у своїх показаннях. Спочатку стверджували, що там живе їх знайомий, потім, що хотіли попросити зателефонувати, в кінцевому результаті – просто хотіли аби їм винесли води.
Для з’ясування усіх подробиць та встановлення міри покарання правоохоронці доставили затриманих в Тернопільський міський відділ міліції. Триває слідство.

У Тернополі надрукували тисячі бюлетенів для фальсифікації виборів

Від нерухомості місцеві бюджети Тернопільщини отримали понад 10 мільйонів гривень