“Добрий самарянин” Володимир Кравець: “Від твого голосу залежить твоє майбутнє!”

Поділитися

krave25 жовтня в Україні відбудуться місцеві вибори.

Ці вибори —  це іспит на зрілість та відповідальність. Іспит для кожного з нас зокрема і для українського суспільства загалом. Чи ми вже готові, як цього прагнемо, стати європейським суспільством, яке є передусім суспільством відповідальних громадян? Чи і надалі, за радянською звичкою, будемо чекати, щоб хтось за нас змінив наше життя на краще? Ні, треба діяти самим! І саме вибори є тим інструментом, яким відповідальний громадянин будує свою країну. Отож — прийдіть і проголосуйте!

Найважливіше — не зневіритися, не кричати «все пропало», не махнути байдуже рукою і цим самим перекласти відповідальність за майбутнє нашої країни та нашого краю на інших. Таке у нас, на жаль, уже було: саме через необдумані рішення, продані голоси і проігноровані вибори загинули сотні людей на Майдані та розпочалася війна на Сході. Все це наслідки нашого недбалого ставлення до виборів.
Змінити щось на краще може відповідальний вибір кожного з нас. Важливий кожен голос! Так, шановний виборцю, саме від твого голосу залежить твоє майбутнє, майбутнє нашої рідної Тернопільщини і майбутнє України.

Окремо хочу звернутися до молоді. Нині молодь бере активну участь в усіх аспектах життя, та на вибори, на жаль, чомусь йде не охоче. Дорога молоде! Щоб не бути активною в революції, закликаю: не будь пасивною в голосуванні! Це твоя країна, тож тобі й вирішувати, якою їй бути. Не перекладай відповідальність за твоє майбутнє на старше покоління, щоб потім не насміхатися з нього словами «треба було заховати бабусин паспорт».

Не полінуйся: прийди на дільницю і визнач, кому з кандидатів довіряєш найбільше. Ти маєш право вибрати будь-кого із запропонованих кандидатур, але дозволю собі маленьку пораду: не дозволь себе заплутати солодкими словами обіцянок, дивися передусім на реальні справи. Обери такого кандидата, який, на твій погляд, найкраще зможе відстоювати інтереси громади.

Закликаємо також усіх виборців, членів виборчих комісій, кандидатів у депутати та політичні партії бути чесними та дотримуватися законів України. На жаль, незважаючи на пережиті на Майдані події, які мали б очистити наші сумління, перемінити нас, передвиборча боротьба й нині супроводжується брудними технологіями та чорним піаром. Особисто я пишаюся тим, що партія «Добрий самарянин» не сказала жодного поганого слова у бік жодного з кандидатів. І не скаже. Адже наше головне завдання — не очорняти інших, а вдосконалюватися самим, розбудовувати партійні осередки, адже наша партія молода і, до речі, має тільки місцеву «приписку». Ми прагнемо, щоб до влади прийшли відповідальні та чесні люди, які готові працювати для громади, а не для своєї кишені, адже якщо в органах місцевого самоврядування і далі сидітимуть нечестивці, то змін на краще ми не дочекаємося.

Втім, віримо, що наші виборці — мудрі, вони зуміють відокремити зерно від полови. Отож — з Богом! Закликаємо вас 25 жовтня прийти на виборчі дільниці та відповідально проголосувати.

З повагою,
голова партії «Добрий самарянин»

Володимир Кравець

Порошенко уйдет из власти куда более драматично, чем Янукович

У Збаражі також порушують виборче законодавство (фото)