Фальсифікації не пройдуть!

Поділитися

10408789_841903129242258_543191922465824957_nВО “Автомайдан” Тернопільський осередок, Самооборона Майдану Тернопільщини та Тернопільська Правозахисна Група беруть під свій контроль вибори у Тернопільській області.

Громадські організацій Майдану об’єдналися, щоб не допустити фальшування виборів у Тернопільській області. Активісти створюють мобільні групи, які будуть контролювати виборчий процес на дільницях Тернопілля.

Громадські активісти ставлять собі за мету не допустити фальшування виборів у будь-якій формі.
«Каруселі з бюлетнями», заїжджі «виборчі туристи», для яких, швидше за все, й друкували необліковані бюлетені, які виявили в одній з друкарень Тернополя та інші методи фальшування виборів будуть жорстко присікатися громадськими активістами.
Після Євромайдану та під час війна з Росією на Донбасі політичні партії, кандидати на посади мерів, сільських та селищних голів, кандидати у депутати місцевих рад, які будуть застосовувати виборчі «методи Януковича», є зрадниками та ворогами України.
Тому, активісти цих громадських організації попереджують всіх «політиків», що будь-які прояви фальшування виборів будуть притягнені не лише до кримінальної відповідальності, а й до моральної обструкції.
Нагадаємо, в ніч на 21 жовтня в друкарні «Терно-граф», що у Тернополі, представники різних політичних партії-учасниць виборчого процесу виявили необлікований тираж виборчих бюлетенів, надрукованих поза замовленням Територіальної виборчої комісії.
Гаряча лінія +38 67 76 11 0 11 або 0352 400 200

Вибори на Тернопільщині будуть чесними!

Всі фальсифікатори не уникнуть відповідальності!
ВО “Автомайдан” Тернопільський осередок
Самооборона Майдану Тернопільщини
Тернопільська Правозахисна Група

Як заступник мера Тернополя Камінський брав хабар (відео)

Кременець попрощався із героєм Фурсиком Віталієм