Як заступник мера Тернополя Камінський брав хабар (відео)

Поділитися

MG_4457Вже не є новиною, що в команді міського голови Тернополя Сергія Надала працюють хабарники. Ще на початку каденції свободівця Надала на гарячому були двічі затримані керівники управління парків Тернополя. про це вже призабули краяни. А ось значно більшого резонансу набрала новина про затримання заступника міського голови Володимира Камінського. Чиновника арештували, але через якийсь час відпустили на волю. Камінський підписав угоду з прокуратурою, що визнає себе винним, а натомість прокурор не вимагав йому суворого покарання за гратами, а лише штраф 25 тисяч гривень. Більше того, Камінський навіть вийшов на роботу у міську раду. У звинуваченні правоохоронці йшлося, що Камінський вимагав хабар за вирішення земельних питань 200 тисяч гривень

Тернополяни були неприємно здивовані, що хабарника-чиновник, який визнав свою вину відпустили, хоч напередодні міністр МВС Аваков розповідав зовсім інші речі про суворе покарання для Камінського.

Після цього рейтинг Сергія Надала і партії “Свобода” обнулився. Високий він лише у проплачених соціологічних дослідження і рекламних статтях.

До редакції інтернет-газети “про все” потрапило відео, як заступник мера брав першу частину хабаря 85 тисяч гривень

Як арештовували за хабар заступника мера Тернополя (відео)

***

Під час зіткнення травмувався пасажир

Фальсифікації не пройдуть!