Голова партії “Добрий самарянин” Володимир Кравець у День вчителя завітав до підопічної школи

Поділитися

_DSC1653З нагоди професійного свята вітання приймали педагоги та директор Вишнівецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Слова побажань приїхав висловити Володимир Кравець, директор приватного підприємства «Добрий самарянин», яке опікується закладом.
Коштом компанії було оновлене перекриття даху Вишнівецької школи, проте у планах сприяння у покращенні й інших умов навчання та дозвілля школярів.
– Володимир Васильович – це людина, яка завжди іде на зустріч, допомагає у вирішенні проблем. У наш час безгрошів’я, без допомоги таких свідомих підприємців – школа опинилися б у великій скруті, – наголосив директор закладу Анатолій Афанасійович Островський.
Свої привітання висловив Володимир Васильович вчителям закладу і приготував сюрприз: оплату святкування бере на себе приватне підприємство «Добрий самарянин».
– У ваше професійне свято хочеться побажати натхнення у такій нелегкій, але важливій праці. Щоб кожен день ви могли відкривати дітям горизонти нового і цікавого, але щоразу нагадували про першооснова усього – любов до Батьківщини, – звернувся до педагогів Володимир Кравець.
Окрім школи, у Вишнівці приватне підприємство «Добрий самарянин» сьогодні займається облаштуванням нового стадіону. На місті звичайного майданчика та кількох лавок для глядачів, з’явиться сучасне поле із системою поливу, освітленням та трибунами.

_DSC1648

Свою рідну школу та першу вчительку вітав лідер партії «Добрий самарянин» Володимир Кравець

Вісті з передової від групи “Схід та Захід єдині”: тяжкі марші від Станиці Луганської до Пісок