Кандидат від «Доброго самарянина» Наталія Піхлик: йду в політику для того, щоб зробити місцеву владу професійною, чесною і прозорою

Поділитися

580e6a59c90ad868ab732d5222f8302aНовостворена політична сила  «Добрий самарянин» вирішила включити до списку кандидатів у депутати Тернопільської міської ради не лише  досвідчених управлінців, але і молодих, амбітних тернополян. Однією із таких стала Наталія Піхлик, випускниця ТДМУ ім. І. Горбачевського, нині лікар-інтерн Київського національного медичного університету, яка бажає представляти інтереси громади у владі.

Окрім професійної медичної діяльності, дівчина також є солісткою Вишнівецького РБК, вишиває та колекціонує старовинні українські рушники і ляльки-мотанки.  Сьогодні вона розповідає, чому і з якою метою прийшла у політику.

–  Я вирішила обиратися кандидатом в депутати до Тернопільської міської ради у зв’язку з тим, що останнім часом проживаю та працюю в Тернополі, а тому вболіваю за добробут міста, його розвиток, бажаю разом з однодумцями створити місто з європейською культурою та цінностями.

–  Варто попередити і закиди про молодість і недосвідченість, що можете про це сказати?

–  Звісно, можуть говорити про брак досвіду у молодих кандидатів, однак, це компенсується новим світоглядом на розвиток міста, свіжими ідеями в реалізації різних проектів, водночас, наявність ентузіазму та великого прагнення до чогось більшого, відрізняє молодого політика від більш досвідченого.

–  Чому для реалізації своїх планів обрали саме партію «Добрий самарянин»?

–  Так як не бажала йти просити про вступ до відомих політичних брендів, місцевих партійних організацій, які отримують вказівки зі столиці чи інших обласних центрів, то обрала саме силу «Добрий самарянин». Адже саме ця молода політична сила створена та зареєстрована у Тернополі молодими людьми ентузіастами. Мої погляди співпадають з політичною програмою партії «Добрий самарянин».

–  Яка ваша першочергова мета як представника громади?

–  Я разом зі своїми одно партійцями йду в політику для того, щоб зробити місцеву владу професійною, чесною і прозорою. Ми також прагнемо усунути корупційні схеми та створити сприятливі умови для бізнесу та залучення інвестицій у Тернопіль.

Рекордний марш групи “Схід та Захід єдині” двома екіпажами за світловий день: від Костянтинівки до Станиці Луганської

“Правий Сектор” Тернопільщини закликає тернополян приєднатися до акції “Свободу політв’язням”