“Народний контроль” вимагає виплати заробітної плати міським комунальникам

Поділитися

ternop_teploНа «Гарячу лінію «Народного контролю» надійшли звернення від працівників підприємства «Тернопільміськтеплокомуненерго», в яких йшлося про тримісячну заборгованість у виплаті заробітної плати.

Працівники скаржаться, що дирекція підприємства не вирішує проблеми,  а лише розповідає про причини заборгованості платні – відсутність коштів на рахунку. Щоразу називають нові терміни виплати зарплати: «до кінця вересня», «до кінця жовтня».

Журналісти «Народного контролю» 1 жовтня скерували офіційне звернення на адресу директора підприємства «Тернопільміськтеплокомуненерго», в якому вимагають надати інформацію про стан виплати заробітної плати працівникам.

За «збігом обставин», вже наступного дня, 2 жовтня, міський голова Тернополя Сергій Надал зустрівся із працівниками комунального підприємства, щоб пояснити: затримки у зарплатні виникли  «через дії уряду, який вилучає усі кошти, що надходять до підприємства, як оплату за газ та електроенергію».

Міський голова зазначив, що, спільно із колективом КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» розробив план дій вирішення проблеми.

Активісти «Народного контролю» стежитимуть за цієї ситуацією та вимагатимуть, щоб працівники підприємства отримали зарплату.

Майже 8 млн гривень зарплат «в конвертах» отримали не обліковані працівники Тернопільщини

Страшна правда про чортківську тюрму