Павло Буць: “Чому я хочу бути депутатом Тернопільської міської ради”

Поділитися
З дружиною Олею та донечкою Євою
З дружиною Олею та донечкою Євою

Мене звати Павло Буць. Мені 28 років. Народився і виріс в  Тернополі.
Навчався в дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву. Закінчив Тернопільський національний економічний університет (ТНЕУ) та здобув повну вищу освіту магістра «Фінансів». Грав у футбольних клубах «Динамо» РУФК (м. Київ), «Волинь» (м. Луцьк), є переможцем чемпіонатів та кубків із футболу Тернополя та області, а також переможець міжнародних змагань з паверліфтингу (м. Кривий Ріг).

Із 17 років працюю в Тернопільському обласному управлінні водних ресурсів на посаді провідного інженера із застосування комп’ютерів. Працюю, напевно, досить добре, якщо за підсумками 2014 року в числі кращих працівників управління та занесений на дошку пошани.

Разом з працівниками водогосподарських організацій області від початку проведення АТО багаторазово надавав волонтерську допомоги бійцям Української армії.
Як кожен свідомий українець, я був активним учасником Революції Гідності. Під час зимових протистоянь на майдані – член комендатури Київської міської державної адміністрації.

RG_2
Революція Гідності: 19 січня 2014 штурм Грушевського

У сімейному житті я щаслива людина: з коханою дружиною Ольгою виховую донечку Єву.

Не можу оминути питання війни з Росією на Донбасі. З липня 2015 року я боєць-доброволець окремої добровольчої чоти «Карпатська Січ», яка несе бойову варту у селі Піски та на території славетного Донецького аеропорту. У ніч із 22 на 23 липня 2015 року на бойовому чергуванні поблизу Донецького аеропорту брав активну участь у відбиванні атак диверсійно-розвідувальної групи (ДРГ) російських терористів.

Щодо моїх ідеологічних вподобань, то я є переконаним націоналістом. Саме тому з 2008 року – член ВО «Свобода», із 2010  – депутат Збаразької міської ради, помічник народного депутата України.

Вважаю, що я чесно і справедливо відпрацював свою каденцію як депутат і секретар бюджетної комісії в місті Збаражі. Завдяки нашій фракції ВО «Свобода», яка брала активно участь в усіх пленарних засіданнях сесій та моїм постійним відвідуванням бюджетних комісій, вдалося перешкодити розкраданню бюджету міста.

Липень 2015 року: на бойовому чергуванні поблизу Донецького аеропорту разом з Олегом Сиротюком
Липень 2015 року: на бойовому чергуванні поблизу Донецького аеропорту разом з Олегом Сиротюком

Наша команда добилась усунення міського голови – регіонала Бочарова, який подав у відставку після двох років безрезультативної боротьби з нами. Спільними зусиллями новообраного міського голови та фракції ВО «Свобода» вдалося запустити будівництво очисних споруд в  Збаражі. Загальна вартість реалізації цього проекту майже 16 мільйонів гривень.

Можливо, незабаром моя доля круто зміниться, оскільки 14 жовтня 2015 року я заповнив анкету на посаду працівника патрульної служби нової поліції  Тернополя.

Після Революції гідності та участі в бойових діях на Сході України, відчув, що не можу стояти осторонь державотворчих процесів  України та рідного краю, тому вирішив йти в депутати міської ради  Тернополя, щоб разом із командою ВО «Свобода» та міським головою продовжити розвиток рідного міста, проконтролювати та допомогти завершити розпочатий капітальний ремонт міста та першочергово вирішувати проблеми мешканців округу №12 по якому балотуюсь.

Довідка

Територіальний виборчий округ №12 з виборів депутатів Тернопільської міської ради входять: вул. Доли, вул.Живова: 14–43; вул.М. Шашкевича: 1, 5, 7–19; вул.Медова, вул.Митрополита Шептицького, вул.Патріарха Мстислава, пл.Героїв Євромайдану, вул.Білогірська, вул.В. Юрчака, вул.Оболоня, вул.С. Стадникової: 2–70; вул.Тиха (міський комунальний пологовий будинок) (відділкова лікарня Львівської залізниці)

Вибори і “гречка”

23-річка жінка зламала руку і ногу власному немовляті