Тернополяни з вулиць Валової і Січинського вже молять про допомогу

Поділитися

Мешканці будинків 12,14,16,18 вулиці Валова,

будинків 2, 4 Д. Січинського

до кандидатів у депутати міської ради міста

та кандидатів на посаду міського голови Тернополя.

Звернення

valova5У спільному дворі наших будинків, незважаючи на неодноразові протести, на місці одноповерхового гаража купка спритних ділків скоробагатьків за мовчазного сприяння діючої міської ради розпочали будівництво чотирьох поверхового будинку з вбудованими офісними приміщеннями, впритул до стіни історичного будинку (1913 рік), які дивом вціліли у період ІІ Світової війни. До слова земля взята в оренду і їй рішенням міської ради поміняно цільове призначення (юристи натякають, що схема не зовсім чиста).
Центральна частина міста – це та родзинка Тернополя у якій було так затишно жити, яку так полюбляють туристи. Невже ми, свідомі та небайдужі громадяни, дозволимо знищити історичну частину міста забудовою багатоповерхівок, які є втіленням художнього несмаку та спотворюють стару архітектуру, стирають обличчя старого Тернополя.
Ми вистояли на Майдані, надіялись на зміни, мали віру в те, що європейські цінності були відстояні. Але зараз на наших очах відбувається крах ідеалів Майдану. Система відроджується – у тих в кого гроші та влада мало цікавлять інтереси простих громадян.
Маємо надію на те, що на цих місцевих виборах до влади прийдуть патріоти нашого міста, які нададуть належну правову оцінку діям попередників та зупинять усі скандальні будівництва у місті, а також введуть мораторій на забудову історичної частини Тернополя та його паркової зони.
Адже “Історія є – майбутнє твоє!”. Докладіть усіх зусиль щоб історичні будівлі нашого міста були збережені, щоб пісня про “Файне місто Тернопіль” була завжди актуальною.

valova4 valova3 valova2 valova

Кременець попрощався із героєм Фурсиком Віталієм

У Тернополі невідомі особи розфарбували агітаційні матеріали