У Бережанах кандидат на посаду міського голови також піднімає свій рейтинг фотографією з Ярошем

Поділитися

12087770_936439579760979_7715465215317590048_oСамовисуванець на посаду міського голови Бережан Володимир Футерко скористався ідеєю Михайла Ратушняка і також поширює агітацію зі спільною фотографією із Дмитром Ярошем, лідером “Правого Сектору”.

Як відомо, “Правий Сектор” не бере участі у виборах до місцевих рад і просив не використовувати їх в пропагандистських цілях.

Проте, цим знехтував висуванець партії “Батьківщина” Михайло Ратушняк, якому, напевно, мало зображення Юлії Тимошенко.

З цього приводу, вчора “Правий Сектор” виступив із заявою, в якій засудив такі дії Михайла Ратушняка. Попри це вантажівки із зображенням Ратушняка і Яроша продовжували агітувати тернополян.

І якщо Михайло Ратушняк не має жодного стосунку до Правого Сектору, то пан Футерко з Бережан хотів бути членом цієї партії. 18 грудня 2014 року він заповнив анкету на членство у цій організації. Проте, заява була не підтримати обласною організацією. Більше того, партія Яроша засудила вандалізм Футерка.

Як стало відомо “Про все” з достовірних джерел, сьогодні кіборг “Богема” спеціально завітав на Тернопільщину, щоб дати оцінку ситуації і розставити усі крапки над “і”.

Журналістська спільнота наразі жартує, чи будуть члени партії “Батьківщина” пікетувати “Правий Сектор” через заборону використання фото Дмитра Яроша. Можливо, Василь Деревляний запропонує Василеві Лабайчуку обмінятися фотографіями Тимошенко і Яроша. Для переконливості вигоди обміну, “Правому Сектору ” запропонують 5 фото Юлії Тимошенко )))

Cwu5kH9oZu0
hgxzsXqaAoI

Правий Сектор засудив Михайла Ратушняка за використання фото Дмитра Яроша

Казино Адмирал – приключения рядом