У нічному клубі дівчата роздяглися догола заради застарілого iPhone

Поділитися

Тернополяни досі пам’ятають як за два квитки на концерт до Львова юна тернополянка на очах у відвідувачів клубу “Марципан,  зробила мінет своєму бойфренду. Міліція тоді відреагувала через обурення громадськості.

В місті Березники у Пермському краї Росії дві дівчини пустилися танцювати у чому мати народила заради iPhone. В одному з нічних клубів міста ведучий пообіцяв iPhone 5s дівчатам, які роздягнуться догола. На відео, яке виклав в інтернет один з відвідувачів клубу, видно, як одна учасниця намагалася прикрити трусиками своє інтимне місце, однак ведучий вирвав нижню білизну з її рук, повідомляє телеканал 1+1

У цей час на сцену прямо із залу вийшла друга дівчина і вона теж була повністю голою. Як пізніше з’ясувалося, друга дівчина була заміжньою, на відміну від першої. У підсумку iPhone дістався незаміжній, оскільки вона першою роздяглася.

***

У ніч на 29 березня 2010 року в Тернополі трапилася подія, про яку досі мало хто знає.

Ось цитата з тернопільського інтернет-форуму «Крапка» (подаємо без літературного редагування): «Вчора був на дискотеці в Blackberry на «Потехин-шоу». Зразу скажу що не жаль було за вхід і 200 а не 25 грн дати.

Спочатку був звичайний стриптиз, нічого нового. Потім на сцену запросили 3 пари. Хлопець мав сидіти на стільці а дівчина танцювати навколо нього еротичний танець і збуджувати його, а незалежний експерт (дівчина з залу) в кінці танцю виміряти довжину п***ки – в кого довша, той переможець! 2 перші пари нічого особливого не показали, ну танцювали там дівчата трохи незграбно, потерлися навколо партнера і все, навіть ліфчик не знімали. А от 3 таке ісполняла! Поки 2 перші танцювали то ті вже лизалися на сцені! Потім прийшла і їх черга. Пацан сів на крісло а дівчина стягнула з нього кофту, начала цілувати все тіло, дійшло діло і до… Засунула руку в труси, потім прикрилась кофтою і… А в цей час ведучий каже:

– Роби так щоб всі бачили і ми подаримо тобі 2 білети на Tiesto в Львів!

Дівчина зриває труси і на очах у всіх… Всі в шоці! Всі знімають на телефони!»

А тепер коротко, аби всім стало зрозуміло: три роки тому в одному з нічних клубів Тернополя на вечірці на очах здивованої публіки дівчина-підліток займалася оральним сексом з юнаком. Причина – вони обоє хотіли отримати суперприз: два квитки на львівський концерт відомого диск-жокея.

Далі були публікації в місцевій пресі, розслідування обласної міліції, однак все завершилося тишком-нишком – ніхто не поніс за цю аморальність ніякого покарання: ні адміністрація нічного клубу, яка відразу повідомила, що це не вони організовували вечірку, ні ведучий – до слова, відомий в Україні шоумен, ні, зрештою, «головні герої» того дійства.

***

У нічному клубі “Сектор”, що знаходиться у Коломиї Івано-Франківської області стався аморальний інцидент. Один із відвідувачів клубу зайнявся сексом зі стриптизеркою прямо у всіх на очах. Як пише місцевий сайт “Вікна”, вечірка відбулася у суботу, 6 грудня 2014. “Присутніми, ймовірно, були і неповнолітні”, – зазначає видання.

Проте, пізніше, адміністрація клубу на своїй сторінці у “ВКонтакте” заявила, що заклад того вечора був оренді і найбільшу відповідальність за те, що сталось, несуть саме організатори вечірки. Водночас, адміністратори також нібито від відповідальності не відхрещуються. Крім того, вони переконують, що неповнолітні у заклад не пускалися. Крім того, адміністрація клубу наголошує, що сексу не було. “Під час виступу вона (стриптизерка – ред.) захопилася і сталася ось така оказія з хлопцем, яка тривала декілька секунд, після чого вимкнули музику і адміністрація змусила хлопця одягнутися”, – йдеться в повідомленні клубу.

384599225 384599226 384599229

 

10 заповідей нової України

У Тернополі вже б’ють журналістів, щоб не заважали Надалу стати мером?