У Збаражі “Свобода”, Народний рух і соціалісти не потраплять до міської та районної рад

Поділитися

zbaragУ Збаражі назріває політичний скандал: Народний рух України, партії “Свобода” і “Соціаліст” знімуть з виборів через некомпетентних партійців.

Як відомо, під час засідання Тернопільської районної виборчої комісії 1 жовтня 2015 р. члени комісії проголосували за зняття з виборчих перегонів до районної ради кандидатів у депутати від ВО «Свобода», політичної партії «Самопоміч» та «Народного руху України». Підстава для всіх однакова: застава за виборчий список політичної сили була оплачена з приватної банківської картки, а не з банківського рахунку політичної партії, як того вимагає ст. 44 Закону України «Про місцеві вибори». Більше того оплата застави за районні організації ВО «Свобода» та політичної партії «Самопоміч» (це клон відомого об’єднання «Самопоміч» Андрія Садового) проведені з банківської картки заступника голови Тернопільської районної ради Романа Наконечного . Виходить «Свобода» ще й клони фінансує? Після зняття з реєстрації члени ВО «Свобода» почали заявляти, що все це тиск влади та усунення сильних суперників. Але ж, хлопці, до чого тут такі заяви, вам треба було уважно читати Закон України «Про місцеві вибори». Говорячи народною мовою «Свобода» просто «лоханулась», повідомляє chasopys.te.ua

Изображение 023
ПОЛІТИЧНА ПИСУЛЬКА ОЛЕГА СИРОТЮКА 2009 РОКУ. ЗА 6 РОКІВ ДЕПУТАТСТВА В ОБЛАСНІЙ РАДІ, ВЕРХОВНІЙ ТА ГУБЕРНАТОРСТВА – НЕ ДОПОМОГЛИ ГОЛОВНОМУ СВОБОДІВЦЮ ТЕРНОПІЛЬЩИНИ ПОДОЛАТИ БЕЗГРАМОТНІСТЬ

У Збаражі “залетів” через юридичну неграмотність колишній голова Тернопільської облдержадміністрації Олег Сиротюк. Цьому дивуватись не має чого, бо ще коли він йшов в облраду у 2009 році, то в 2 реченнях зробив 5 помилок.

Саме Сиротюк заплатив 2 тисячі гривень за реєстрацію “Свободи” в ТВК на виборах до районної ради і пів тисячі гривень – в збаразьку міську ради. З цього напрошується висновок, що екс-губернатор не довіряє злодійкуватим однопартійцям у Збаражі ще з часів Майдану.

А можливо безробітному Сиротюку “підкинули” ідею конкуренти. Сиротюк й так не йде до тих рад, то й міг спокуситися?

Ні, скоріше Сиротюк просто лох, який не вмів навіть каву продавати і пішов у політику…

Рухівців у Збаражі “підставив” Володимир Бубело, перший номер списку. З цього можемо зробити висновок, що однопартієць Анатолія Вихруща просто політичний лузер.

Що завадило нормально проплати досвіченому чиновнику Зіновію Висоцькому за список соціалістів – залишається загадкою.

Сьогодні о 16 годині у Збаразькій районній територіальній виборчій комісії. а завтра о 11 годині в міській – розглянуть це питання і приймуть рішення.

Якщо згідно букви закону – то вибири мають відбутися без цих партій.

Казино Вулкан – отличный выбор для проведения досуга

У Підволочиську скандал із бігбордами (фото)