Губернатор Тернопільщини зробив п’ять помилок у двох реченнях!

Поділитися

Изображение 023Голова тернопільської облдержадміністрації Олег Сиротюк до 2009 року проводив непримітну роботу. Афер за ним не числилось, але нічого грандіозного у національно-патріотичному середовищі не робив. Так собі, носив партійного портфеля, змінивши молодіжку Віктора Пинзеника на ніяку “тягнибоківку”. Партія Олега Тягнибока не користувалась популярність у краян. На патріотичні мітинги свободівці наймали за гроші “прапороносців”, а в районах це робили навіть члени інших партій, бо там люди категорично не вірять політичним пройдисвітам і не беруть до рук різне кольорове шмаття. Ситуація в області й досі не змінилася, оскільки “Свобода” добре представлена лише в обласному центрі та найближчих районах.  Решта все піар і пропаганда на виборах. Структурована лише партія “Батьківщина”, яка дійсно має партійний осередок у кожному селі Тернопільщини. У цьому особисто переконався автор цих рядків, коли працював у редакції газети “Наша Батьківщина”.

Нині вже мало хто пам’ятає з тернопільчан, як на дострокових виборах до обласної ради Олег Сиротюк і компанія (про Кайду тоді взаалі ніхто не чув і не знав) обіцяли: встановити чесну владу,  скасувати ухвалені з порушенням законодавства та регламенту корупційні рішення Тернопільської облради (якісь регламентні рішення дійсно скасували “для галочки”, проте ЖОДНЕ не було визнане в суді як корупційне і нікого не притягнули до відповідальності, бо не було за що. У передвиборчій програмі йшлося про “вимагати звільнень чиновників, які недбало виконують свої посадові обов’язки”. І знову – жодного кадрового рішення! “Проводити місцеві плебісцити (референдуми, громадські слухання, загальні збори мешканців) з усіх життєвоважливих та спірних питань (земельних, майнових, релігійних тощо)”- грізно обіцялося, але згодом навіть мер-свободівець Сергій Надал почав ховатися від людей зі щорічним звітом.

Анекдотом сприймається передвиборчий пункт про те, що свободівці йдуть “Покласти край рейдерським атакам, земельним та майновим аферам. Ґарантувати збереження комунальної власності на стратегічні підприємства та об’єкти”. Про небувалий за роки Незалежності у Тернополі земельний дерибан знає вже вся країна. Про нахабне закриття комунального підприємства МШЕД, яке займається прибиранням Тернополя, не говорив хіба глухо-німий експерт!

Ось цю безграмотну писанину Олег Сиротюк вручав під прицілом телекамер тодішньому голові Михайлу Миколенку
Ось цю безграмотну писанину Олег Сиротюк вручав під прицілом телекамер тодішньому голові Михайлу Миколенку

Але ми сьогодні хотіли продемонструвати громадськості один цікавий документ підписаний Олегом Сиротюком. Це запрошення на збори мешканців Тернопільської області з утворення ініціативної групи для обласного референдуму з питань припинення повноважень тернопільської обласної ради. Під час написання запрошення Олег Сиротюк зробив неймовірну кількість помилок. З цього сміялися чи не всі журналісти Тернополя, але жодний телеканал, жодне газета не продемонструвала такий ганебний факт побратима Ірини Фаріон.

IMG_2835Це вже згодом усі дізнаються, що нині діюча Тернопільська обласна рада сфальшована на 20% як мінімум. Про це неодноразово говорив генерал Максимов, який є одним із лідерів місцевого УДАРу. Проте, лише тепер зрозуміло, що таку аферу з перевиборами організував тодішній губернатор Юрій Чижмарь зі “Свободою”. За це балогівський ставленик отримав другу за величиною фракцію “Єдиного центру” в облраді, підконтрольну посаду першого заступника голови облради.

Детальну програму партії “Свобода” на дострокових виборах 2009 року можна прочитати нижче.

І несподіваний підсумок кампанії дострокових виборів: мешканець Львова Олексій Кайда - голова Тернопільської обласної ради.
І несподіваний підсумок кампанії дострокових виборів: мешканець Львова Олексій Кайда – голова Тернопільської обласної ради.

Програма ВО “Свобода” на дострокових виборах до Тернопільської обласної ради

Найкращі ідеї і програми не спроможні формувати життя й розвитку, доки не знайдуться їх апостоли і борці, люди сильних характерів, віри, запалу, посвяти і чину. Так само й спільнота сильних ділових і бойових людей мусить мати якісь більші ідеї, цілі, щоб створити триваліші вартості…

Степан Бандера

Встановлення чесної влади

Запровадити прямі телетрансляції засідань Тернопільської обласної ради.

Скасувати ухвалені з порушенням законодавства та регламенту корупційні рішення ради.

Вимагати звільнень чиновників, які недбало виконують свої посадові обов’язки.

Один погляд чого вартий )))
Один погляд чого вартий ))) “Вишивання від Кайди”. Про Підгрушну вже всі знають…Толі єщьо будєт?

Проводити місцеві плебісцити (референдуми, громадські слухання, загальні збори мешканців) з усіх життєвоважливих та спірних питань (земельних, майнових, релігійних тощо).

Сприяти створенню і діяльності будинкових, вуличних комітетів, товариств та об’єднань співвласників будинків. Залучати їх до ухвалення рішень щодо житлово-комунального господарства.

Покласти край рейдерським атакам, земельним та майновим аферам. Ґарантувати збереження комунальної власності на стратегічні підприємства та об’єкти.

Закріпити за кожним депутатом фракції ВО “Свобода” район області для безпосередньої роботи з громадянами.

Розвиток господарства краю

Заснувати Знак якості “Чистий продукт з Тернопілля” для промоції екологічно чистої продукції.

Заснувати обласну біржу аґрарної продукції та сировини. Створити обласний сільськогосподарський гуртовий ринок.

Налагодити прозору систему обліку та контролю за використанням земель.

Зберегти у комунальній власності та відновити роботу Тернопільського летовища. Впровадити Програму будівництва доріг коштами відрахувань з видобутку щебеню в кар’єрах області.

Забезпечення області енергією

Провести енергетичний аудит області. Виявити резерви та втрати від нераціонального споживання енергоресурсів.

Створити енергокомплекс на базі Малашівського сміттєзаводу.

Перевести заклади освіти, охорони здоров’я, культури та інші комунальні установи на енергозберігаючі технології, а житловий фонд – на індивідуальне опалення.

Нарощувати обсяги видобутку власних ресурсів та виробництва електроенергії.

Встановити жорсткий контроль за справедливим розрахунком комунальних тарифів.

Покращення якості життя

Заборонити на території області продаж дитячого харчування, яке містить генетично модифіковані речовини.

Обмежити продаж алкоголю та тютюну поблизу навчальних, виховних, медичних закладів і церков.

Посилити контроль за націнками на ліки у комунальних аптеках. Налагодити привіз ліків додому окремим категоріям хворих.

Заснувати іменні стипендії обласної ради для сприяння сільській обдарованій молоді у доступі до якісної освіти.

Запобігти створенню на Тернопіллі таборів для нелегальних мігрантів.

Налагодити систему заходів запобігання повеням.

Утвердження українського духу

Встановити жорсткий контроль за дотриманням мовного законодавства у рекламі, торгівлі, сфері послуг тощо.

Дозволити у громадських місцях трансляцію винятково української музики.

Зареєструвати і впорядкувати могили борців за волю України. Демонтувати знущальну щодо українців окупаційну символіку.

Встановити достойну щомісячну доплату до пенсії ветеранам ОУН-УПА.

ВО “Свобода”

 

 

Колишнього прем‘єр-міністра засудили до року виправних робіт

Обращение к украинскому народу гражданина Азербайджана, вернувшего четыре года назад гражданке Украины четверых детей, оставленных родителями на чужбине и не видевших свою мать 5 лет