В Підволочиську невідомі зіпсували білборд кандидата та вивіску партії

Поділитися

Pidvolochys'k_kandydat9 жовтня в селищі Підволочиськ, Тернопільської області, спостерігач від Громадянської мережі ОПОРА зафіскував факти пошкодження білборду кандидата на посаду селищного голови Анатолія Сівчука та вивіски Підволочиської районної організації політичної партії «Радикальна партія Олега Ляшка».

За інформацією спостерігача, білборд кандидата на посаду селищного голови Анатолія Сівчука, який розташований при виїзді з Підволочиська в напрямку м. Волочиськ, був залитий червоно фарбою, а також була здерта частина зображення і нанесено написи чорного кольору.

На центральній вулиці селища Підволочиськ, перед входом до офісу місцевого осередку політичної партії «Радикальна партія Олега Ляшка», було зірвано частину вивіски цієї організації. Як повідомив Булко Владислав Петрович, заступник начальника районного відділу міліції, голова Підволочиської районної організації «РПОЛ» – Телевко Ярослав Ігорович, написав відповідну заяву у зв’язку з пошкодженням вивіски.

Pidvolochys'k_RPOLЗазначимо, що відповідно до ч. 1-3 ст. 157 Кримінального Кодексу України за перешкоджання вільному здійсненню громадянином свого виборчого права або перешкоджання діяльності іншого суб’єкта виборчого процесу із знищенням чи пошкодженням майна караються обмеженням волі на строк від двох до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

 —

З повагою та надією на подальшу співпрацю,

координатор виборчих програм Громадянської мережі ОПОРА

в Тернопільській області

Ігор Процик тел.0634546661

У Тернополі, на вокзалі, повісили Ратушняка

Володимир Бліхар проводить зустрічі з тернополянами