Заяву на закордонний паспорт тепер можна подати й в Теребовлі

Поділитися

nachal-pechat-zagranichnykh-pasportovУ Теребовлянському районному секторі УДМС України в Тернопільській області, що знаходиться у Теребовлі по вул. Січових стрільців, 13, запрацювало автоматизоване робоче місце ДІС для оформлення паспортів громадянина України для виїзду за кордон.

Тепер жителям Теребовлянщини та сусідніх районів не доведеться долати десятки кілометрів до Тернополя, аби оформити закордонний паспорт, а це помітна економія в часі, – каже начальник УДМС України в Тернопільській області Томаш Вербич. – Окрім цього кошти, які громадяни сплачуватимуть за оформлення документа, надходитимуть до бюджету Теребовлі. Відтак гроші теребовлянців працюватимуть на їхню ж користь.

Відкриття робочого місця для оформлення закордонних паспортів є прикладом конструктивної взаємодії органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади. Таким чином керівництво Теребовлі підтримало соціальну програму, розроблену Управлінням ДМС в області, зі здійснення заходів щодо матеріально-технічного забезпечення та розвитку надання адміністративних послуг у сфері громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб.

Першими заяви на оформлення закордонного паспорта подали бійці АТО Андрій і Тарас. Парубки – добровольці і вже понад рік захищають цілісність України на Сході.

Чому в Козові стан екології жахливий?

Не голосуй за виборчих злодіїв