Жоден керівник району і навіть губернатор не приїхали в Підгайці на звіт після публікації анонсу в газеті “Про все”

Поділитися
голова Підгаєцької райдержадміністрації Алла Колодницька
Голова Підгаєцької райдержадміністрації Алла Колодницька

У п’ятницю, 9 жовтня, після обіду, до тернопільської інтернет-газети “Про все” звернулися мешканці Підгаєцького району, які розповіли про паскудну ситуацію, яка складається в їхньому районі напередодні звіту працівників культури і візиту губернатора. Описавши ситуацію, ми не сподівались на великий резонанс, оскільки на носі вихідні, користувачів інтернетом стрімко меншає. Проте, як виявилось, ми помилились. Резонанс був надзвичайний. У соцмережах матеріал перепостили чи не всі, хто був дотичний до “забави” Алли Колодницької.Сама перша чиновця Підгаєччини була шокована сміливістю працівників району, які виставили її на сміх області і України збанкрутілою дурепою.

Боячись скандалу, на звіт підгайчан не приїхав жоден керівник іншого району! Більше того, навіть губернатор Степан Барна не завітав, приславши замість себе заступника Шумаду. Від Теребовлянщини приймати естафету прислали також заступника.

Розголос про “бенкет” за рахунок злиденної зарплати працівників культури викликав такий резонанс, що на Тернопільщину можуть приїхати зі столиці працівники компетентних органів.

Редакція інтернет-газети “Про все” звертається до усіх мешканців Тернопілля, які зазнають несправедливих утисків від влади, партійних діячів, горе-фермерів і т.п. Присилайте ваші скарги, фото та відеозаписи на електронну адресу редакції  provse87@mail.ru

Прикрі враження від візиту лідера “Самопомочі” Андрія Садового до Тернополя

Казино Вулкан – фейерверк положительных эмоций