Чому справжні патріоти України не вболівають за “Шахтар”

Поділитися

shahter-chempion-kubokКапітан донецького “Шахтаря” і збірної Хорватії Даріо Срна проявив себе гідним” послідовником Ріната Ахмєтов.

Срна не просто сподівався на підтримку трибун в товариському матчі проти збірної Росії, який відбувся в Ростові 17 листопада, але й проговорився за Фрейдом:

– Я постійно отримую повідомлення по інтернету, по телефону, що дуже багато жителів Донбасу тут (в Ростові), дуже багато вболівальників “Шахтаря” тут. Тому я сподіваюся, що побачу їх на трибунах. Буду грати для них. ( ДЛЯ ЯНУКОВИЧА? -ред. “ПРО ВСЕ”). Я завжди граю за Хорватію, а по-друге, за вболівальників, які люблять “Шахтар” і підтримували мене.

Я планую завершити кар’єру в “Шахтарі”. До якого року буду грати за клуб, це вже вирішувати не мені, а президенту клубу. Після 12-13 років в Україні я вже не думаю, що кудись піду.

Важка ситуація в нашому клубі. Але президент дуже любить футбол, він створює всі умови, щоб “Шахтар” комфортно себе почував. Ми граємо за наших уболівальників, за Донбас. Ми очікуємо той день, коли повернемося додому, коли буде мир і все буде добре, – сказав Срна, повідомляє ua-football.com

Пограбування приміщення волонтера групи “Схід та Захід єдині”

У столиці шукають вже два роки тернополянина, який був на Майдані