Дві доби Тернопіль заливає фекаліями (фото, відео)

Поділитися
Ось так сьогодні вранці, о 8 годині, продовжувало заливати каналізаційними стоками Тернопіль
Ось так сьогодні вранці, о 8 годині, продовжувало заливати каналізаційними стоками Тернопіль

Після промивання водопровідних мереж у Тернополі нова проблема: на масиві “Дружба” вже дві доби б’ють каналізаційні фонтани. Сморід від них заполонив увесь масив! Вода не встигала пробитися люками і забетонованими кладками, тому просочилася через грунт. Таке смердюче жахіття можна спостерігати біля  школи №9 та інституту удосконалення учителів. На щастя мешканців, каналізаційні стоки не потекли до підвалів прилеглих будинків, а “зупинилися” біля розважального комплексу “Марципан”. Блювотний запах звідти чути на зупинці Максима Кривоноса та в гуртожитках педуніверситету.


Побачивши журналіста “Про все”, який фотографує ці смердючі жахіття, місцеві мешканці та працівники офісів, супермаркету та педагоги розповідали, що неодноразово телефонували до ремонтників водоканалу, але там лише обіцяють приїхати.

-У міську раду не має сенсу жалітися, бо мер з командою старих злодіїв святкує перемогу над лохами-тернополянами, які вдруге їх обрали,- прокоментувала “Про все” ситуацію одна з освітянок школи №9, яка скаржилась на на порушення санітарного законодавства у мерію і зіткнулась зі стіною байдужості.

Фото сьогоднішнього дня
Фото зверху – сьогоднішнього дня

А на фото внизу зображено як “заливало” смородом масив “Дружба” вчора о 15 годині.
smorid11

smorid10

smorid9

smorid8

smorid7

smorid6

smorid5

smorid4

smorid3

smorid2

smorid

Є більшість у міській раді: потрібно її формалізувати

Тернопільський власкор “Урядового кур’єра” здобув обласну премію