Губернатор Тернопільщини Барна стане спермодонором?

Поділитися
12108131_1090991620911016_1231963345343501462_n
Губернатор Тернопільщини здав кров онкохворим дітям у рамках акції “Врятуй дитині життя”.

Днями, коли прес-служба губернатора Тернопільщини Степана Барни оприлюднила інформацію, що перша особа області здаватиме кров в обласній станції переливання крові, то журналісти почали піджартовувати над своїм колишнім колегою. Уточняли, чи Барна здасть ВСЮ кров, чи здаватиме цілий день, чи обмежаться лише кров’ю, а може ще й сечу здасть. Словом, вся тернопільська журналістська спільнота відривалась на повну котушку. Треба відзначити й губернатора, який не просто давно колєгує з журналістами, але й сам заробляв на хліб насушний на одному з місцевих радіо.

Кров Степан Степанович здав мужньо. Порошенко би ним гордився. Поки з  “очільника області випускали дурну кров. Всю. Цілий день. Разом з сечею”, він ще й підтримав жарти і сфотографувався.

Фотограф голови Тернопільської облдержадміністрації Володимир Явнич ось так підписав цю знимку з Барною: “Ви просили і аналіз крові і заодно сечу! Велком) далі буде більше!“.

І тут знову понеслося ))) : своїм “далі буде більше” якось так підвів на думку… Серед зірок шоу-бізнесу поширене донорство репродуктивності.

Не дивно, що журналісти піджартовують тепер: кому дитину від Барни? )))

Стажування за кордоном: плюси і мінуси для студентів

Кого переграє збірна України з футболу: поіменний список