На Тернопільщині серед ночі з колонії втекли двоє засуджених

Поділитися

AL3Y4HwpTCMОдин з них – вбивця!!! Подія трапилася 1 листопада близько опівночі. Двоє засуджених і втекли із дільниці соціальної реабілітації села Лосяч, що на Борщівщині. Як повідомляють правоохоронці, обоє є небезпечними, адже відбувають покарання за важкі злочини.
– У розшуку перебуває уродженець с.Залісся Старосинявського району Хмельницької області Волошин Володимир Антонович, 1984 року народження. Чоловік засуджений до 7 років 3 місяців позбавлення волі за умисне тяжке тілесне ушкодження, – розповідають в обласному УМВС.
Прикмети розшукуваного: на вигляд 30-35 років, зріст біля 175 см., середньої тілобудови, волосся темно-русе, обличчя овальне, очі карі, на спині татуювання у вигляді ангела, зліва в області живота – Ікони Божої Матері, на лівому плечі Хрест. (Фото №1).
zXceA3l8QngІнший розшукуваний – Бахмач Назарій Юрійович, 1989 року народження. Уродженець м. Монастириська. Засуджений до 13 років позбавлення волі за умисне вбивство.
Чоловікові на вигляд 30-35 років, зріст біля 175 см., повної тілобудови, волосся світло-русе, обличчя кругле, очі блакитні, особливих прикмет немає (Фото №2).
Якщо комусь відоме місце перебування розшукуваних, повідомляйте за номером телефону у Борщові: (03541) 2-12-45 або на лінію “102″.

У Ланівцях “залізничний теракт” (фото)

За порятунок сина пенсіонерка віддала шахраям дві тисячі гривень та золото