У Ланівцях “залізничний теракт” (фото)

Поділитися

RNBZ0fVz-QUМешканці Ланівець переповідають “новину дня” для свого райцентру:  на елеватор “Лановці Інвест” влетів гасюковий вагон з піском. Локомотив, що був в депо, вилетів з другої сторони.  Вагон з піском відчепився і залетів на територію елеватора, де в депо протаранив локомотив.

Dq4O_-Y1kw0Офіційно ця історія звучить так:

Аварія на залізничній колії сталася через порушення правил безпеки.

Зі слів першого заступника начальника Ланівецького райвідділу внутрішніх справ Руслана Хайдарова, працівники залізниці повинні були зачепити завантажений піском вагон у хвіст поїзда. Проте багатотонну платформу надійно не закріпили на колії і вона самовільно рушила. Спроба підчепити некерований транспортер до локомотива на ходу була невдалою. Як наслідок, вагон скотився у приміщення депо на території ТОВ «Ланівці- інвест». Там зіткнувся з тепловозом. Удар був такої сили, що тепловоз вибив стіну депо і зійшов з рейок.

Кримінальне провадження розпочато за частиною першою статті 276 ККУ – порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту. Проводиться досудове розслідування.

СЗГ УМВС України в Тернопільській області

4o9LxGzpmIg
a7snSKLsunQ

Золоте місто – Скалат

На Тернопільщині серед ночі з колонії втекли двоє засуджених