Новини від групи “Схід та Захід єдині”: лекторії та кінопокази

Поділитися

DSCF2452_новый размер(«Добре воює та армія і флот які готується до війни заздалегідь, або в період затишшя…»
З військових постулатів Анрі де Тюренна дела Тур д’Оверня, віконта (11 вересня 1611 — 27 липня 1675) — видатного французького військового очільника, Головного маршала Франції (генералісимуса), учасника 18 військових кампаній, одного з засновників маневрової стратегії.)

З ініціативи редакції газети «Волонтер» у співпраці з тернопільськими істориками та молодіжними і громадськими організаціями розпочаті та проводяться лекторії на військово-історичну тематику та кінопокази для вояків 44-ї артилерійської бригади у місті Тернополі. 29 листопада 2015 року військовий історик і волонтер групи «Схід та Захід єдині» Ігор Крочак прочитав для воїнів артилеристів одну з частин лекції «Українські військово-морські традиції. Від давньої Русі до XX століття», з фотопоказом презентації з моделями кораблів, артилерії, геральдики варягів, давніх русичів, козаків. Тут можна прочитати статті Ігоря Крочака з даної проблематики що входять в охоплювану тему ( http://banderivets.org.ua/vijskovo-morski-tradytsiyi-u-prapornytstvi-ukrayiny.html) , (http://vspm.od.ua/skala-podilska-nad-zbruchem-i-okeanski-mandri-ta-prostori/ ), (http://te.20minut.ua/Nashe-mynule/ukrayinets-scho-obiyshov-pivsvitu-10273698.html ).
Перед початком лекції координатор волонтерської групи по заходу України Василь Конько коротко розказав бійцям про історію волонтерської групи «Схід та Захід єдині» її діяльність на фронті та здобутки.

Прес-служба волонтерської групи громадської організації «Схід та Захід єдині»

(фото Любомира Крупницького)

30 листопада 2015 року

DSCF2459_новый размер DSCF2448_новый размер DSCF2445_новый размер DSCF2444_новый размер DSCF2440_новый размер DSCF2469_новый размер

Дух романтизму назавжди ввійшов в мене і, напевне, відклав свій відбиток в моїх піснях

Яценюка і Порошенка замінить Вакарчук і Наливайченко?