Оголошено конкурс відеороликів серед студентської молоді до річниці Майдану

Поділитися

maydan_0001_новый размерАгенція іміджу України оголошує конкурс відеороликів серед студентської молоді!

З роликів переможців конкурсу буде створено короткометражний фільм “Народжені бути вільними” , який буде представлено у Києві на “Ночі пам’яті” 29 листопада 2015 р.

Тема конкурсу: “Бути вільним – це …”

До участі у конкурсі приймаються  відеоролики, тривалістю не більше 1 хвилини, зняті горизонтально, високої якості (мінімум 1280*720). Ви можете використовувати телефон, камеру чи фотоаппартат. 

 Для того, щоб взяти участь у конкурсі потрібно:
  • викласти відео на файлообмінник або опублікувати на власному каналі YouTube та надіслати нам посилання через аплікаційну форму,
  • або надіслати ролик поштою на адресу: imagency.ua (at) gmail.com  (розмір файлу не повинен перевищувати 20Мб., у листі обов’язково зазначити ваші особисті дані, як в аплікаційній формі та заповнити саму аплікаційну форму, вказавши у графі “Посилання на файлообмінник чи відео на YouTube” ,”Відправлено на пошту”)
  • перебіг конкурсу висвітлюватиметься на сторінці  Агенції іміджу України у Фейсбук, тому важливо вподобати її.

Дедлайн 10 листопада 2015!

 Впродовж жовтня відео будуть публікуватися на YouTube каналі Агенції іміджу України, на нашому сайті та на Фейсбук-сторінці АІУ. У фіналі конкурсу буде обрано найкращі ролики, з яких творча група Агенції створить фільм “Народжені бути вільними”, який буде представлений Русланою у “Ніч Пам’яті” на Майдані Незалежності в Києві. Після представлення в Києві, відео буде показане у країнах Європи, США, Канаді.

Етапи конкурсу:

  1. Подача аплікаційної форми та відеоролику, публікація відео на ресурсах  – 01 жовтня 2015 – 10 листопада 2015
  2. Оголошення переможців – 20.11.2015
  3. Презентація фільму  на Майдані Незалежності 29 листопада 2015р.

Які українські футболісти переможуть збірну Словенії?

Депутат напав на депутата з ковбасою (відео)