Соціальні мережі про теракти і розстріли у Парижі

Поділитися

Як повідомляла Тернопільська інтернет-газета “Про все”, понад пів сотні людей загинуло у Парижі внаслідок терористичних актів. За попередньою інформацією, їх було більше 5. Понад 100 заручників перебуває у заручниках в центрі столиці Франції.

Соціальні мережі відреагували на теракти вкрай негативно. Французи у багатьох містах вийшли на вулиці з акціями протесту. Президент Франції оголосив про тимчасове закриття усіх кордонів. У країні оголошено надзвичайний стан.

Французькі ЗМІ підводять попередні підсумки щодо загиблих та поранених внаслідок теракту в Парижі. Видання Le Parisiene, зокрема, підсумувало офіційні повідомлення про жертв терактів станом на опівночі (перша година за Києвом) Підтверджуються дані про те, що відбулося 6 скоординованих терактів, внаслідок яких загинуло щонайменше 43 людини. В критичному чи важкому стані перебувають 55 поранених, ще 77 людей – з менш значними пораненнями В наслідок вибуху на Stade de France загинуло 4 людини загинули, 11 поранених у важкому чи  критичному стані, 39 дістали менш значні поранення Автоматна стрілянина на вулиці Біша (Bichat): 14 загиблих, 10 поранених у важкому та в критичному стані, 10 інших поранених. Проспект республіки – 4 загиблих, 11 важких та критичних стані, ще 10 поранених Шарон (Charonne): 19 людей загинули, 13 поранених у важкому та критичному стані, 10 інших поранених Бомарше (Beaumarchais): 3 постраждалих в критичному стані, 4 з меншими пораненнями Концертна зала Bataclan (дані, які були відомі станом на опівночі, згодом вони змінилися, бо тут були захоплені заручники): 2 загиблих, 7 поранених у важкому та  критичному стані, 4 інших поранених Як повідомлялося, президент Франції Франсуа Олланд оголосив надзвичайний стан через теракти, кордони країни закрито. Європейська правда

Теракти у Парижі (фото, відео)

Росія реагує в Парижі на допінговий скандал “руками” бойовиків ІДІЛ?