Теракти у Парижі (фото, відео)

Поділитися

10Озброєні напади у Парижі сталися, коли в Україні годинник пробили майже північ. Повідомляється про стрілянину у ресторані, біля концертного залу, вибух біля стадіону, де грали товариську гру збірні Франції та Німеччини. На стадіоні був присутній президент французів Оланд.

Наразі відомо про 60 загиблих і близько 100 заручників у концертному залі. 7Президент Франції Франсуа Олланд оголосив надзвичайний стан по всій країні. Є вже перші реакції від світових лідерів на криваві напади у французькій столиці. Британський прем’єр: “Я шокований через події цієї ночі у Парижі. Наші думки та молитви із французами. Ми зробимо, все що зможемо, аби допомогти.

 

11

У районі концертного залу “Батаклан” в Парижі у ніч на суботу почалася операція зі звільнення заручників, передають французькі телеканали.

Згідно з повідомленнями, прогриміли п`ять сильних вибухів, чутна перестрілка між терористами і поліцією, пише “Інтерфакс”.

Le Figaro повідомляє, що люди, яким вдалося вибратися із зали, говорять про велику кількість загиблих. За словами очевидців, терористи стріляли по натовпу і встигли кілька разів перезарядити автоматичну зброю.

За даними euronews, станом на 1:53 за київським часом штурм будівлі завершився. Вбито двох терористів.

16 висловлювань маршала Маннергейма, які ніби звернені до України

Соціальні мережі про теракти і розстріли у Парижі