За які сексуальні збочення виступають тернопільські нардепи?

Поділитися

1389551573_vasyl26Голодному, безробітному українцеві, половина родини якого виїхала за кордон на заробітки, діти не можуть здобути нормальної освіти не те, що в університеті – бодай у школі, підкинули чергову тему розбрату.

Політолог Тарас Березовиць з цього приводу пише:”Народные депутаты показали сегодня, что они в действительно не готовы исповедовать европейские ценности уважения выбора своих сограждан, в частности, их сексуального выбора. Пергидрольные тети бальзаковского возраста и мужчины с обвислыми животиками из Верховной Рады считают вправе диктовать многим успешным украинцам, с кем им спать. К счастью, осознание того, что эта “элита” ненастоящая, стало совсем очевидным. Поздравляю, это был ваш камингаут, господа депутаты. В Европу без вас, однозначно”.

Натомість націоналістичне середовище, яке в значній степені живе з прислуговування влади, оперлося на християнські чесноти. Правда, те, що носії цих цінностей давно деградували, скомпрометовані по саме нікуди мало кого цікавить. Рівень освіти, нажаль, у Тернополі і в Україні вцілому – на рівні плінтуса. Тому розмірковувати на цю тему, на нашу скромну думку. ураїнському суспільству ще зарано. Політики будуть говорити мовою гасел. Як до худоби, яка реагує рефлекторно на сигнали…

На сайті “Бандерівець” йдеться: “Сьогодні під час голосування у ВР поправка до Трудового кодексу, спрямована на нав’язування українцям ідеології сексуальних збочень, не була прийнята. Попри це, за неї проголосувало 117 депутатів.

Ці люди цинічно начхали на базові моральні норми, здоровий глузд й інтереси більшості українського суспільства. Чи є серед них такі, що не лише підтримують “ЛГБТ”, але й самі є збоченцями, наразі невідомо.

Радикально лібералістичне лобі намагалося внести до Трудового кодексу поправку про неможливість “дискримінації” за ознаками “сексуальної орієнтації” та “гендерної ідентичності”.

Про можливість прийняття цієї поправки заговорили ще за часів Януковича. Проте протягом тривалого часу депутати боялися піднімати цю тему з огляду на суспільний осуд.

Прийняття цієї поправки означало б нав’язування українцям збоченої протиприродної ідеології і жертвування інтересами здорових людей в ім’я нібито “прав” меншини, хворої на сексуальні відхилення.

В першу чергу прийняття поправки означало б обмеження прав працедавців, що мають правильні світоглядні орієнтири. Наприклад, працедавець-християнин не матиме права відмовити у працевлаштуванні збоченцю.

По-друге, як свідчить досвід країн Заходу, введення норми про недопущення “дискримінації” може призвести до того, що збоченці матимуть більше шансів влаштуватися на роботу, ніж нормальні люди. На Заході поширені випадки, коли працедавець, не зважаючи на конкурс, змушений приймати саме представника “меншини”, аби уберегтися від звинувачень у “дискримінації”.

Нарешті, збоченці змогли б відкрито працювати у школах та дитячих садочках.

Дуже показово, що найактивніше під час сьогоднішнього голосування інтереси збоченців захищали депутати від Блоку Петра Порошенка.

Перелік депутатів, які підтримали ганебний законопроект, можна знайти на сайті Верховної Ради.

У цьому списку є й нардепи з Тернопільщини, які голосували за закопроект і проти:

Тарас Юрик (Блок Порошенка) – “за” (молода красива жінка, плюс молодіжне середовище)

Олег Барна (Блок Порошенка) – “проти” (село і вівці, але збреше на християнські цінності)

Микола Люшняк (Блок Порошенка) – “утримався” (і хочеться, і колеться. І мудрим хочеться бути, і красивим)

Ігор Побер (Блок Порошенка) – “за” (неймовірне голосування як на колишнього спортсмена. Якщо не помилився випадково кнопкою, то це вплив дружини або красуні-доньки)

Роман Заставний (Народний фронт) – “проти” (розчарував консерватизмом. Шкода пані Оксану. Думали у неї прогресивніший чоловік. Але сільські комплекси не відпускають)

Тарас Пастух (Cамопоміч) – “утримався” (після чотирьох дітей добре задумаєшся )))

Михайло Головко (Свобода) – “відсутній” (боягуз)

Львів прощався з загиблим героєм, воїном і викладачем

У Кременці з’явився новий заповідний об’єкт