Боротьба з беззаконням на Тернопільщині триває

Поділитися
hyd5tP35D5wНАРОДНА ЛЮСТРАЦІЯ НАД ЛІСНИКОМ-ВБИВЦЕЮ
Сьогодні у Шумську відбувся суд  над  чиновником  із лісгоспу, який минулої зими напідпитку збив 2 підлітків (один загинув). Хоч з моменту злочину минув майже рік, чиновника навіть не арештували. Очевидно, справа затягувалася правоохоронними органами, не без участі адмінресурсу, яким користується чиновник (його навіть не відсторонили від посади).
Оскільки судове засідання не принесло відчутних результатів, громада вирішила взяти справу в свої руки. Під приміщенням суду народ, за підтримкм бійців ПС, висунув чиновнику вимогу написати заяву про добровільне звільнення з посади. Впертий вбивця відмовився виконати вимогу, за що поплатився, ставши новим об’єктом, вже традиційної народної люстрації в сміттєвому баці.
 “ПРАВИЙ СЕКТОР” ЗАХОПИВ СУД У ЗБАРАЖІ
Сьогодні  у Збаразькому районному суді, об 10 годині ранку мав відбутись суд у справі кременецьких патріотів, які здійснили “смітникову” люстрацію. Для того, щоб не допустити незаконного судилища над активістами та вести контроль над діями суду на підтримку приїхали активісти НВР «Правий Сектор»,  громадська організація «Народна Рада» та небайдужа громадськість. Дізнавшись про це, суддя, що мав вести судове засідання, раптово “захворів” і не прибув на своє робоче місце (деталі згодом).
 БОРОТЬБА ІЗ СМОРОДОМ
Громадськість Ланівців та “Правий Сектор” сьогодні боролись проти незаконної свиноферми, що побудована з порушення усіх екологічних норм та без належної дозвільної документації (деталі згодом).
c16fUuzEdos 7o4iSzIcOzI

Добре діло дітей 29-ї школи Тернополя

Хто більше краде: Яценюк чи Порошенко?