Екс-президент тернопільської “Ниви” приватизував торгові ряди поряд з автовокзалом

Поділитися

krivii_nivaСуд визнав за ПП «Нива & К» право власності на криті торгові ряди на куті вулиць Живова, 9 і вул. Шептицького у м.Тернопіль. Про це свідчить рішення Господарського суду Тернопільської області від 2 жовтня.

Йдеться про приміщення площею 1274 кв.м, що включають в себе металевий ангар з кіосками в кількості 64 шт. та ряд кіосків в кількості 56 шт. Торгові ряди знаходяться недалеко від центрального автовокзалу Тернополя.

Фірма повідомила, що об’єкт створений нею за власні кошти на підставі дозволу Територіального управління Держнаглядохоронпраці по Тернопільській області і введений в експлуатацію у 2001 році.

Крім того, у серпні цього року Тернопільська міськрада дала дозвіл компанії «Нива & К» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки 0,12 в оренду на 5 років для обслуговування об’єкта.

ПП «Нива & К» подало позов до Тернопільської міськради про визнання за ним права власності на торгові ряди.

Міськрада відзиву на позов не подала, а на суді її зазначила, що з 2013 року у міської ради відсутні повноваження щодо реєстрації права власності на нерухоме майно.

Суд позов задовольнив і визнав право власності за ПП «Нива & К».

Власником «Нива & К» є Олександр Кривий, екс-президент тернопільського футбольного клубу «Нива». Кривий починав бізнес на початку 90-х, був співзасновником фірми «Юмакс», що за його словами торгувала цукром, спиртом та вугіллям.

“Наші гроші”

Водій “Мерседеса” вбив велосипедиста

У школі №24 відбулася спартакіада