У школі №24 відбулася спартакіада

Поділитися

24schВ четвер 3 грудня в ТЗОШ № 24 відбулася спартакіада, приурочена до Дня Збройних Сил України. Організатором акції виступили молоді хлопці із Громадського об’єднання «Нове Покоління Тернопільщини». Турнір проводився між учнями восьмих класів 24 школи. В змаганні взяло участь чотири команди, кожна з них представляла клас. В кожній команді було 8 учнів – хлопців та дівчат.

Учасники спартакіади повинні були виконати 4 вправи – 2 командні та дві індивідуальні. Хлопці віджималися від підлоги та закидали м’яч в кільце, а дівчата підстрибували на скакалці та метали мішечки в кільця.

Після цього команди змагалися між собою у перетягуванні канату та вправі «сороканіжка». Діти досить відповідально поставилися до змагань, під час виконання останньої вправи було видно, що команди віддають чи не останні сили. Тим більшим було задоволення у переможця. Спартакіаду виграли учні 8-А класу. Ця команда отримала можливість підняти в себе над головою кубок, який за задумом має стати перехідним. Переможених у спартакіаді не було, і не могло бути, оскільки головне в таких турнірах – це участь.

Голова ГО «Нове Покоління Тернопільщини» Іван Янюк зазначив, що головною метою проведення цієї акції було заохотити дітей займатися спортом, оскільки тільки «в здоровому тілі може бути здоровий дух». Акцію було вирішено провести до Дня Збройних Сил України, тому що не варто забувати в який час ми живемо. Нове покоління українців повинне вміти захищати свою Батьківщину, а для цього в першу чергу потрібно бути фізично здоровим. Також Іван Янюк зазначив, що організація має намір продовжити проводити схожі акції в м. Тернополі.

Екс-президент тернопільської “Ниви” приватизував торгові ряди поряд з автовокзалом

Суд визнав незаконним будівництво торгового комплексу під залізничним вокзалом в Тернополі