Ірина Білик стала вдруге мамою

Поділитися
15754_315
Ірина Білик та Аслан Ахмадов

Сина для 45-річної народної артистки України виносила сурогатна мати, а батьком став відомий режисер Аслан Ахмадов. Незважаючи на таємницю за сімома печатками, нам вдалося з’ясувати, що другий син Ірини Білик з’явився на світ у вівторок, 8 грудня, в одній з приватних європейських клінік. Його вага – 3,5 кг, а зріст – 50 см. Найближчим часом артистка привезе його до Києва. Але коли – секрет, оскільки збирається це зробити таємно, щоб преса не дізналася.
Ірина давним-давно мріяла про другу дитину. Її первістку Глібу 16 років. Останні кілька років зірка зізнавалася в інтерв’ю, що дуже хоче малюка, а краще – двійню. Артистка серйозно займалася своїм здоров’ям, планувала народити сама, але лікарі все-таки заборонили. Довелося вдатися до сурогатного материнства.

iryna_bilyk_aslan_ahmadov1“Я знову стала мамою! Я щаслива !!!”, – підписала Білик фото, на якому відображені дві руки – чоловіча і дитяча. Обранцем Ірини став 42-річний стиліст Аслан Ахмадов, який також розмістив в своєму Facebook пост, присвячений народженню дитини.

“Про це можна скільки завгодно читати, слухати розповіді друзів і близьких, можна представляти і намагатися приміряти на себе цю роль, дивлячись на чужий досвід, але тільки взявши на руки свою, щойно народжену дитину, можна відчути, це неймовірне почуття безмірного щастя. І на мою долю випало. Я став батьком! У мене народився син! Прекрасний Ахмадов Тебріз Аслан огли! Ніякі слова не зможуть передати, то що я зараз відчуваю. Я абсолютно щасливий! Ласкаво просимо в наш світ, мій дорогий синку! Нехай твоє життя буде щасливим і цікавим! “, – написав Аслан, зазначивши в пості Ірину Білик.

Виявилося, що Іра секрету з цього не робить. Батьком її другого сина став відомий режисер, художник і стиліст Аслан Ахмадов. Вони знайомі вже чотири роки. Ахмадов як режисер зняв для Білик два кліпи, а цієї весни заспівав з Примадонною української естради наее сольному ювілейному концерті.

383660339А ще в цьому році зробив для Ірини еротичну фотосесію.

bbБуло відомо, що Іра з Асланом дружить, але що у них так далеко зайде … Втім, пара-то з них примітна. Обидва – зірки: ну Білик – само собою ясно, а Ахмадов – талановитий фотограф, режисер і стиліст, що працював з багатьма знаменитостями. Саме Аслан Ахмадов опинився в останні роки поряд з Людмилою Гурченко: гримував, одягав, робив студійні портрети, був особистим помічником і стилістом. Загалом, людина він надзвичайно творчий і дуже різний. Та до того ж чоловік сам по собі гарний своєю східною азербайджанської красою. Так що дитині Іри і Аслана дісталися досить непогані гени.

kp.ua

112503
Ось такі гламурні фотосесії коханий Ірини білик робив для Гурченко

qwe.in_.ua_bilik-550x403

Як “смітять” грошима тернопільські політики і партії

Луганда взбунтовалась: холод, голод, русский мир не греет и не кормит