Легковик врізався в бензовоз

Поділитися

На Хмельниччині поблизу села Лісоберезівка автомобіль “Лада” врізався у бензовоз, водій легковика у тяжкому стані в лікарні. Про це  повідомили в прес-службі ГУ НП у Хмельницькій області.

На автодорозі “Стрий — Тернопіль — Кіровоград — Знам’янка” близько 1-ї години ночі 41-річний водій автомобіля “ВАЗ 21114”, житель міста Вінниці, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з бензовозом Renault під керуванням 38-річного жителя Тернопільської області.

Внаслідок ДТП водій “Лади” отримав тілесні ушкодження у вигляді політравми, закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, закритого перелому шийного відділу хребта, забою грудної клітини, закритого перелому стегна та травматичного шоку. Постраждалого у тяжкому стані госпіталізували до Літинської центральної районної лікарні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

vaz-21114

Печиво для фронту: частина друга

GoPro представила відео з кращими моментами 2015 року