Тернопільські миротворці повезли бійцям АТО солодощі на новорічно-різдвяні свята

Поділитися

4Тернопільські миротворці, напередодні новорічно-різдвяних свят, відправили на Донбас бійцям АТО солодкі подарунки. Близько трьох тон продуктів, засобів гігієни та солодощів доставили на Схід України, у зону проведення антитерористичної операції, українським захисникам представники Тернопільської обласної організації миротворчих операцій спільно із Тернопільським зональним відділом Військової служби правопорядку.

За словами заступника голови облорганізації миротворчих операцій Андрія Грицьківа активно долучилися до збору продуктів студенти двох тернопільських вузів – національного економічного і державного медичного університетів, місцеві бізнесмени та мешканці сіл Переволока і Жизномир Бучацького району.

– Серед провіанту рибна та м’ясна консервація, крупи, макарони, картопля, засоби гігієни – словом все те, що довго зберігатиметься та необхідно бійцям, котрі боронять східні рубежі держави, – зауважив Андрій Грицьків.

Особливою частиною допомоги, яку цього разу отримають військовослужбовці стануть солодощі, котрими вони зможуть поласувати у новорічну ніч.

– Випічку на різний смак та інші смаколики веземо артилеристам 44-ї бригади, військовослужбовцям ВСП і бійцям, що несуть службу на блок-постах на Донеччині та Луганщині. Аби ті воїни, хто зустріне Новий рік в окопах відчули також присмак свята, – каже начальник Тернопільського зонального відділу ВСП полковник Іван Бугай.

Василь Лабай

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України

Фото автора

1 2 3

 

40 років мордування тролейбусами Тернополя (відео)

Юпэко | Насколько пест-контроль актуален для качества и безопасности продукции?