У Тернополі розкритикували “повій” Заставного і Надала, але хвалять столичну курву (відео)

Поділитися

kp_27.09.2012Нова партія “Народний контроль”, яка несподівано для багатьох краян потрапила до Тернопільської обласної та міської рад, займала до виборів доволі критичну позицію щодо діяльності влади. Це, звичайно, подобається українцям. Разом з тим в інтернет-мережі поширюється інформація, що “Народний контроль” – це проект Віктора Медведчука, який втілюється руками колишнього журналіста Дмитра Добродомова (до того, як стати парламентарієм, Добродомов очолював західноукраїнський телеканал «ZIK». Всі львів’яни пам’ятають намагання Добродомова відбілити одіозного екс-митника, колишнього податківця та вірного соратника Медведчука Тараса Козака).

У Тернополі ж “Народний контроль” розкритикував медіаресурс злодіїв при владі – мера Сергія Надала і нардепа Романа Заставного- телеканал ІНТБ. Що стало мотивом створення сюжету: торг за якісь преференції, чи “пішла команда зверху” – питання наразі відкрите.




***

Відомий дисидент, віце-ректор УКУ Мирослав Маринович в інтерв’ю для «України молодої» під час подій Євромайдану у грудні 2013 року, говорячи про вплив фігури Віктора Медведчука на політичні розклади в Україні, наголосив: «Це дуже небезпечна і серйозна сила. На мою думку, це є прямий ворог України, який зраджує українські інтереси вже давно».

Маринович пояснив, чому не слід вважати Медведчука політичним трупом: «Не треба поспішати з висновками. Я колись, після Помаранчевої революції, політичним трупом назвав Януковича. А він знову з’явився. Медведчук – це тонкий і цинічний провідник російських інтересів. Його не можна ігнорувати. У нього є російські гроші і російська підтримка. І за певних обставин він може моментально перетворитися на фігуру, яка буде рятівною для олігархів, великих бізнесменів і «червоних» директорів. З нього підсміюються ті, хто має європейське мислення, але так думає не вся Україна».

За режиму Януковича по цілому Львову висіли білборди та сітілайти з Медведчуком та написом «Український вибір» та його ідеями федералізації України. Кремль робив ставку на своїх людей у кожній виборчій кампанії в Україні. Влада змінилася, але російські впливи, зокрема, у Львові та в Західній Україні залишилися. Перед позачерговими парламентськими виборами та зараз з прицілом на місцеві вибори – по місту масово розміщені рекламні щити громадсько-політичного руху «Народний контроль». Совпадєніє?… Не думаю.

Перед прийдешніми місцевими виборами Медведчук через «Народний контроль» хоче отримати депутатські місця у місцевих радах і таким чином контролювати Львівську область. Аби зрозуміти, про що йдеться, варто тільки пригледітися до особи лідера цього руху, нинішнього нардепа Дмитра Добродомова.

До маніпуляцій Дмитру Добродомову не звикати. Щоб переконатися, що в цій справі він мастак, досить проаналізувати попередню діяльність народного депутата. До того, як стати парламентарієм, Добродомов очолював західноукраїнський телеканал «ZIK» та однойменний медіа-холдинг. Широкій публіці канал відомий своїми резонансними розслідуваннями, але був і інший бік медалі. За часів керівництва Добродомова на телеканалі ЗІК регулярно з’являлася джинса, де прослідковувалася «рука Кремля».

Варто згадати намагання Добродомова відбілити одіозного екс-митника, колишнього податківця та вірного соратника Медведчука Тараса Козака. Зокрема, таке завдання мала програма журналістських розслідувань «Хто тут живе?», ведучим якої був Добродомов. Фігурантом одного із «розслідувань» став Тарас Козак. З подачі Добродомова персона Козака справила на глядача вельми приємне враження. Щоправда, тоді в прямий ефір зателефонував глядач і відкрито висловив сумнів щодо об’єктивності подачі матеріалу та повідомив, що за день до ефіру особисто бачив, як Добродомов та Козак у доброму гуморі разом виходили із ресторану «Високий замок». Очевидно, домовлялися, як пошиють глядацьку публіку у дурні.

Піку розміщення замовних матеріалів на ZIKу досягало перед виборами 2012 і 2014 років, коли Дмитро Добродомов балотувався до парламенту під маркою незалежного кандидата в окрузі №115 у Львові (Сихівський район). Щоб задурити голову львів’янам, досвідчений медіа-менеджер не гребував ніякими методами. Наприклад, ще до оголошення про початок виборчих перегонів місто було завішане «рекламою» програми «Народний контроль», із зображенням Добродомова і підписом «ведучий». У ефіри програми він також виходив як «журналіст», а не як кандидат.

За часів Добродомова на підконтрольних йому медіа-ресурсах активно висвітлювали діяльність організації «Автономний опір», нині відомої своєю лівою ідеологією. За даними ЗМІ, на початку 2013 року «Автономний опір» влився у профспілку «Захист праці», яку очолює політтехнолог Олег Верник, якому закидають співпрацю з Віктором Медведчуком (сам він це заперечує), кажуть, що він 10 років працював на виборах у Кремлі і звинувачують у тому, що він працював на Москву.

З приходом Верника «Автономний опір» миттєво змінює діяльність та риторику, попри те, що далі називає себе націоналістичним рухом. Смолоскипні марші та ідеї нації замінються гаслами «боротьби проти експлуатації працівників роботодавцями».

1 травня 2015 року активісти «Автономного опору» у Львові мали намір провести антивладний «Соціальний марш». Вони стверджували, що їхньою метою було привернути увагу львів’ян до того, що влада приймає антинародні закони, та закликати людей боротися за свої соціальні права. Проведенню маршу перешкодили бійці Добровольчого українського корпусу та активісти Правого сектору.

Нардеп Андрій Антонищак заявляв: «За Автономним опором стоїть Медведчук, який хоче зробити у Львові те, що він зробив на сході України».

Під час роботи на телеканалі ЗІК Дмитро Добродомов обставив себе московськими друзями, російськомовними людьми зі свого найближчого оточення, разом із якими контролював фінансові справи та редакційну політику. У виборчий період редакції медіа-холдингу у прямому сенсі було перетворено на штаб кандидата Добродомова.

Чи може народний депутат Дмитро Добродомов, зважаючи на співпрацю з силами Кремля, відстоювати інтереси України? Відповідь очевидна.

Варто зазначити, що ще на початку Революції гідності цей «громадський діяч» показав своє справжнє обличчя і ставлення до ідей української незалежності і боротьби з диктатурою Януковича. При цьому вдягав вишиванку і вміло маскувався.

На початку Євромайдану, в листопаді 2013 року, коли у Львові стали з’являтися революційні рухи та об’єднання, Добродомов був одним з тих, хто активно намагався внести розкол у середовище львівських активістів. Зокрема, він закинув у маси придуманий в штабі Партії регіонів слоган «Майдан без політиків!», який у кінцевому результатів повинен був обезголовити народний протест, перетворити його в хаотичний рух та звести все нанівець. Паралельно Добродомов намагався завести в студентські структури самоорганізації своїх людей, які повинні були нібито представляти інтереси всього студентства, а насправді мали зробити рух підконтрольним тільки йому, точніше тим, чиєю маріонеткою він є. Однак, ці спроби згодом зазнали фіаско – майдани політиків та студентів таки об’єдналися.

Аби взяти під свій контроль протестувальників Львівського євромайдану Добродомов створив ще один «фантом» – Комітет Майдану Львівщини.

Не розгубився він і після перемоги Революції Гідності і втечі Януковича до Росії. Коли «в тренді» була люстрація, вмілий маніпулятор створив власний Люстраційний комітет, який почав «люструвати» неугодних йому політиків та посадовців, а не справжніх негідників і регіоналів.

На хвилі руху «Народний контроль», використовуючи медіаресурси для реалізації кремлівських планів та своїх амбіцій, Добродомов таки зумів задурити голову львів’янам і дістатися до владної годівниці. Він виграв вибори, заручившись підтримкою «Блоку Порошенка», Партії Ляшка та Громадянської позиції Гриценка.

При цьому ані в його журналістських передачах, ані тепер в депутатських спічах жодного разу прямим текстом не звучала критика Путіна та його кума Мудведчука, як і зрештою Януковича, коли той перебував при владі.

Зараз нардеп Добродомов є регулярним учасником кожної (!) передачі «Шустер LIVE» на телеканалі 112, який пов’язували з екс-міністром МВС, втікачем Віталієм Захарченком, та частим гостем близького до «сім’ї» телеканалу UBR, з яким пов’язують Медведчука. При цьому Добродомов з телеекранів часто висловлюється в унісон з популістом Олегом Ляшком, якого разом із Шустером називали штатними працівниками адміністрації Януковича. До слова, Ляшка дуже активно просували в ефіри ZIKу під керівництвом Добродомова, а голова партії «Народний контроль», «громадський діяч», наближений до Добродомова, Андрій Мисик йшов на парламентські вибори у списку ляшківців. Та й сам Добродомов до останнього метався – йти чи не йти у списках Ляшка.

Про проплачені ефіри ток-шоу Шустера раніше заявляв нардеп Микола Томенко. За даними Томенка, за часів режиму Януковича були скарги на те, що ток-шоу «повністю режисується, до речі, не українськими, а здебільшого російськими політтехнологами, що працюють в Адміністрації президента (Януковича)».

А 13 лютого 2015 року Нацрада оголосила попередження телеканалу 112 за ефір «Шустер LIVE», де під час включення скайпом в прямому ефірі російський журналіст Максим Шевченко виголошував і відстоював типові російсько-пропагандистські позиції про «карательную операцию» та «братоубийственную войну».

З яких джерел проплачується регулярна участь Дмитра Добродомова на «Шустер LIVE» і яку пропагандистську місію виконує цей «борець з корупцією» – можна тільки здогадатися.

«Народний контроль» запустився давно і послідовно діє. Будучи перед парламентськими виборами зареєстрований як політична партія, проект зараз позиціонує себе виключно як громадсько-політичний рух. Під виглядом боротьби з корупцією, захистом прав знедолених, прикриваючись гаслом «ми змусимо чиновників працювати чесно» справжньою метою руху та його «батька» Дмитра Добродомова є розхитати ситуацію в регіоні. Важко повірити в щирість заяв і бажання допомогти країні нардепа, який озвучує задані йому тези, відпрацьовує російські кошти, що йдуть через Медведчука.

Намагаючись контролювати львівський революційний рух восени 2013 року, учасником Євромайдану у Києві Добродомов не був. Для його власного піару було зроблено кілька постановочних фото на Майдані Незалежності, які відразу були розтиражовані у підконтрольних ЗМІ та в соцмеражах. Вже будучи нардепом, Добродомов у складі «делегації проти Ріната» їздив у зону АТО «інспектувати» гуманітарні вантажі від Фонду Ахметова і для показухи «перевіряти» рівень забезпечення солдатів озброєнням і обмундируванням.

Дивує здатність досвідченого медіатехнолога Добродомова використовувати інших людей у своїх цілях. Так він фактично використовував львівських журналістів, залучивши їх у свій Люстраційний комітет. Досвідчені медівники, які запідозрили це, згодом покинули проект.

Зараз нардеп, схоже, всліпу використовує колишнього сотника Майдану, нардепа Володимира Парасюка, який «пробиває» незрозумілих людей на посади у міліції Львівщини. Свіжий приклад – призначення на посаду начальника РВ міліції у Жовківському районі Олександра Гостищева з Дніпропетровська, який не має юридичної освіти і ні дня не працював у міліції.

Призначення керівника міліції без погодження з громадою, розставляння кадрів у кращих традиціях «кумівства» викликало критику журналістів та громадських активістів. 6 травня активісти таки не дали представити Гостищева на посаді керівника міліції Жовківщини.

Залишається сподіватися, що Володимир Парасюк таки оговтається і зрозуміє, що ним витончено маніпуліють кремлівські політтехнологи через товариша Добродомова.

Ставши нардепом Добродомов пішов із ZIKу, але його слід залишився. Не раз хвилі обурення та засудження з боку львів’ян викликав професійний провокатор Остап Дроздов з його антиукраїнськими, «медведчуківськими» ідеями про федералізацію України та програмами, спрямованими на зрив мобілізації до війська.

Колосальні витрати на рекламу «Народного контролю» у Львові, яка масово висить по Львову, можна пов’язати з наближеністю Добродомова до Медведчука – кума Путіна. Проект явно спонсорує Росія, аби впливати на західний регіон України.

spravedlivist.com

***

Утiм на Добродомова це дуже схоже, вiн завжди був не надто перебiрливим у засобах досягнення своїх цiлей. Для пiдтвердження цiєї думки можна навести чимало прикладiв. Зокрема, у своїх начебто викривальних передачах Добродомов часто розповiдав про конвертацiйнi центри, зокрема, органiзованi одiозними Дубневичами. Клявся, що йде в парламент, аби мати важелi i притягти корупцiонерiв до вiдповiдальностi. А отримавши мандат, дуже швидко забув, що обiцяв, i опинився в однiй фракцiї з Дубневичами. Пiд час виборчої кампанiї позицiонував себе як прихильник нацiонально-демократичного табору, але його голосування усе частiше дає пiдстави у цьому сумнiватися. Вiн проiгнорував голосування за декомунiзацiю, не голосував i за те, щоб українська мова стала обов’язковою для держслужбовцiв. Зате легко вiддав свiй голос за те, щоб довiчно призначити на посади двох суддiв, якi переслiдували “майданiвцiв”. До голосування за закони про декомунiзацiю варто ще раз повернутися. Лише два львiвськi депутати не вiддали за них свiй голос — Добродомов i Козак. I це, можливо, певний знак. Бо саме з Козаком i його другом Медведчуком, кумом Путiна, та їхнiми ресурсами неофiцiйно пов’язують активну кампанiю “народного контролю”, розгорнуту сьогоднi Добродомовим. Добродомов, який закликав не рекламуватися на бiлбордах, а давати всi грошi на АТО, раптом засипав країну незлiченною кiлькiстю бiлбордiв.
expres.ua

Пошук й аналіз найкращих цін з сервісом nadavi.com.ua стане простим та легким завданням

Життя жінки: веселий мультик про найцікавіше (відео)